Superliga B Prahova. AS Gherghița - Sportul Câmpina 4-3. Au condus de două ori, dar au părăsit terenul învinși

Sport (Categoria articolului)

Meci spectaculos, cu nu mai puțin de șapte goluri, cu răsturnări de situație, cu greșeli de arbitraj, iar la final cu o victorie a gazdelor, poate nemeritată, remiza fiind mult mai echitabilă.

Elevii lui Pălăncianu și Basma au deschis scorul, încă din minutul 10, prin Ed. Constantin. Apoi, după două ocazii uriașe ale câmpinenilor și un gol nevalidat, tot pentru ospeți, gazdele au egalat, dar Corneanu i-a dus pe câmpineni în avantaj înainte de pauză. Imediat după începerea reprizei secunde, gazdele au egalat, apoi au preluat conducerea pentru prima dată după un penalty acordat de arbitrul Robert Nuțu după un fault în atac în afara suprafeței de pedeapsă, interpretat ca fault comis de apărător și ”mutat” în suprafața de pedeapsă. Chiar și așa, câmpinenii au egalat prin Mosor, dar pe final, un șut deviat, dintr-o lovitură liberă, a adus victoria gazdelor.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pe: V. Dumitrache - R. Coman, A. Coman, Biro, Rădulescu, Buștuc, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, Cornenu, Bej. Au mai intrat: Mosor și Cafadaru.
Etapa viitoare, duminică, 28 noiembrie, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Brădetul Ștefești.

3311 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2505 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.

1933 vizualizari
27 nov. 2022 20:23

Handbal feminin, juniori III. ACS Academia Junior Ploiești - CS Câmpina 40-28

În cadrul etapei a X-a a Campionatului Național Feminin de Handbal pentru Juniori III, CS Câmpina a jucat în deplasare, la Brazi, în fața liderului seriei, ACS Academia Junior Ploiești.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.