Superliga B Prahova. AS Gherghița - Sportul Câmpina 4-3. Au condus de două ori, dar au părăsit terenul învinși

Sport (Categoria articolului)

Meci spectaculos, cu nu mai puțin de șapte goluri, cu răsturnări de situație, cu greșeli de arbitraj, iar la final cu o victorie a gazdelor, poate nemeritată, remiza fiind mult mai echitabilă.

Elevii lui Pălăncianu și Basma au deschis scorul, încă din minutul 10, prin Ed. Constantin. Apoi, după două ocazii uriașe ale câmpinenilor și un gol nevalidat, tot pentru ospeți, gazdele au egalat, dar Corneanu i-a dus pe câmpineni în avantaj înainte de pauză. Imediat după începerea reprizei secunde, gazdele au egalat, apoi au preluat conducerea pentru prima dată după un penalty acordat de arbitrul Robert Nuțu după un fault în atac în afara suprafeței de pedeapsă, interpretat ca fault comis de apărător și ”mutat” în suprafața de pedeapsă. Chiar și așa, câmpinenii au egalat prin Mosor, dar pe final, un șut deviat, dintr-o lovitură liberă, a adus victoria gazdelor.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pe: V. Dumitrache - R. Coman, A. Coman, Biro, Rădulescu, Buștuc, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, Cornenu, Bej. Au mai intrat: Mosor și Cafadaru.
Etapa viitoare, duminică, 28 noiembrie, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Brădetul Ștefești.

2736 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2020 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2669 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

209 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

812 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.