Accident pe DN1, la Băicoi. O persoană a fost încarcerată

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Bărbatul în vârstă de 47 ani a fost descarcerat. Este conștient, dar are fracturi deschise la membrele inferioare, fiind transportat la UPU Spitalul Județean.
Vineri dimineață, pe DN1, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație în urma căruia o persoană a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Din primele informații, conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Ploiești, între un autovehicul de transport pâine și o autoutilitară, o persoană fiind încarcerată, dar conștientă. S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova ne-a precizat că autoutilitara condusă de bărbatul de 47 de ani nu a păstrat distanță de siguranță față de o altă autoutilitară, aflată în fața sa, condusă de un bărbat de 33 de ani, cele două vehicule intrând în coliziune. Traficul este restricționat pe prima bandă a sensului de mers Câmpina - Ploiești. Vom reveni.

2650 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea 31.07.2020 18:30 Va rog DETALII! Este vorba de "intersectia ucigasa" dintre DN1 si drumul spre Floresti? Acum pana la alegeri, daca cineva face ceva acolo pentru fluidizare trafic va ava multe voturi! Se pot decala sensurile de intrare Ploiesti spre Floresti si de iesire Floresti spre Brasov. Exista spatiu! Nu exista interes din partea Guvernului si a autoritatilor responsabile! Dar vor vedea la VOT ca TREBUIE sa ne ofere REALIZARI nu promisiuni!
  • anonim 31.07.2020 20:10 Adevarul ca aia de la Lido Gîrbea conduc haotic...

Actualitate

1664 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4126 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

876 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1974 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.