CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, la Băicoi. O persoană a fost încarcerată

- Actualitate -

Accident pe DN1, la Băicoi. O persoană a fost încarcerată

UPDATE - Bărbatul în vârstă de 47 ani a fost descarcerat. Este conștient, dar are fracturi deschise la membrele inferioare, fiind transportat la UPU Spitalul Județean.
Vineri dimineață, pe DN1, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație în urma căruia o persoană a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Din primele informații, conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Ploiești, între un autovehicul de transport pâine și o autoutilitară, o persoană fiind încarcerată, dar conștientă. S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova ne-a precizat că autoutilitara condusă de bărbatul de 47 de ani nu a păstrat distanță de siguranță față de o altă autoutilitară, aflată în fața sa, condusă de un bărbat de 33 de ani, cele două vehicule intrând în coliziune. Traficul este restricționat pe prima bandă a sensului de mers Câmpina - Ploiești. Vom reveni.


31 Jul 2020 09:15 3762 vizualizari


Comentarii






  • 31.07.2020 20:10 anonim Adevarul ca aia de la Lido Gîrbea conduc haotic...
  • 31.07.2020 18:30 Mircea Va rog DETALII! Este vorba de "intersectia ucigasa" dintre DN1 si drumul spre Floresti? Acum pana la alegeri, daca cineva face ceva acolo pentru fluidizare trafic va ava multe voturi! Se pot decala sensurile de intrare Ploiesti spre Floresti si de iesire Floresti spre Brasov. Exista spatiu! Nu exista interes din partea Guvernului si a autoritatilor responsabile! Dar vor vedea la VOT ca TREBUIE sa ne ofere REALIZARI nu promisiuni!
1220 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1640 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1937 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2053 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV