CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât FRF, cât şi Clubul HM Junior

Sport (Categoria articolului)

După ce în luna decembrie a anului trecut a depus la Consiliul Local un raport de activitate lipsit de substanță și incomplet, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, revine acum cu un raport ceva mai detaliat, din care aflăm lucruri interesante. Acest raport se va afla pe masa consilierilor locali la ședința de joi, 25 ianuarie 2018. În acest raport se menționează faptul că, în privinţa litigiului cu HM Junior, CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât hotărârea Comisiei de Recurs a FRF, cât şi Clubul HM Junior.

La toate acestea s-a ajuns dintr-o mare prostie, dublată de orgolii incomensurabile. Nu vom relua întreaga poveste despre care am scris pe larg anul trecut, cert este că, în momentul de faţă, CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât hotărârea Comisiei de Recurs a FRF, încercând să obțină o Ordonanţa preşedinţială prin care să fie suspendată hotărârea, dar şi printr-o acţiune în anulare în faţa Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Clubul HM Junior Câmpina, urmând a-i cere contravaloarea folosirii terenului sintetic de la momentul începerii litigiului.
Comitetul Director a decis acţionarea în judecată a FRF, în ciuda faptului că în Statutul FRF, la care sunt parte şi membrii afiliaţi la AJF-urile teritoriale, scrie negru pe alb că litigiile se judecă „exclusiv” de comisiile jurisdicţionale ale FRF, iar membrilor le este interzis să se adreseze instanţelor judecătoreşti.
Este o întreagă nebunie, un tăvălug care odată pornit nu se va termina niciodată. Dacă în cazul litigiului cu FRF, se poate ajunge până la dezafilierea CS Câmpina, în cazul procesului cu HM Junior, în mod cert şi acesta din urmă ia în calcul să acţioneze în instanţă CS Câmpina, dar şi personal pe preşedintele Stoican, pentru refuzul neîntemeiat de a pune în aplicare o hotărâre a FRF „executorie pe plan naţional”, cu toate prejudiciile ulterioare.
Acum, situaţia CS Câmpina va ajunge din nou în faţa Consiliului Local și doar consilierii locali pot închide definitiv şi elegant acest scandal urât, declanșat efectiv din necunoaștere și aroganță. Consiliul Local poate ar trebui să-l demită pe Adrian Stoican (care, în continuare, nu-și asumă nimic, deși este singurul care a semnat toate hârtiile), poate ar trebui să lămurească problema contractului ilegal încheiat între CS Câmpina și HM Junior, poate ar trebui să cheme la masa negocierilor clubul lui Hagianu. S-a ajuns deja mult prea departe, iar Consiliul Local are obligația să găsească o soluție pentru rezolvarea acestei situații. Dar totul trebuie făcut deschis, transparent, cu cărţile pe masă, nu aşa cum s-a întâmplat la încheierea contractului iniţial dintre CS Câmpina şi HM Junior, atunci când foarte puţini au știut ce se întâmplă şi s-a ajuns... unde s-a ajuns.

5551 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 24.01.2018 08:21 Stoican nu/si asuma nimic, inteleg,dar Florin Fratila care l/a instalat pe Stoican pe postul de presedinte si care i/a bagat pe gat contractul cu Hagianu isi asuma ceva? Florin Fratila care se poza la toate actiunile clubului si se baga in seama peste tot de ziceai ca e patron nu altceva si cand au aparut problemele s/a dat la fund, isi asuma toate mizeriile astea? Comitetul ala director format numai din specialisti unul si unul isi asuma ceva? L/au bagat toti pe Stoican la inaintare, baiat bun, nu zic, dar care habar nu are de nimic iar cand o fi mai rau o sa pice singur, ca smecherii astia unsi cu toate alifiile se dau la o parte. Intr/un fel ma bucur ca a iesit asa ca prea se credeau toti destepti dar pacatul mare e ca se dadeau destepti pe banii nostri!!!

Sport

674 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1567 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

119 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

274 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.