Superliga B Prahova. Progresul Bucov - Sportul Câmpina 3-1. Două penalty-uri au făcut diferența

Sport (Categoria articolului)

După înfrângerea neașteptată și nemeritată de la finalul săptămânii trecute, 0-2 pe teren propriu cu AS Starchiojd, Sportul Câmpina s-a deplasat la Chițorani cu gândul să recupereze de la Progresul Bucov punctele pierdute pe teren propriu.

Cu 0-0 la pauză, câmpinenii păreau în grafic. Chiar dacă gazdele au deschis scorul, elevii lui Pălăncianu și Basma au egalat destul de rapid prin Dumitrache. Spre final, au urmat două penalty-uri acordate de arbitrul Ionuț Neagu și balanța s-a înclinat decisiv în favoarea gazdelor.
Sportul Câmpina a aliniat următorul ”11”: Bucuroiu - A. Coman, R. Coman, Buștuc, Cafadaru, Biro, Bej, R. Burlacu, Crețu, Țigănuș, D. Ciobotaru. Au mai jucat: Drăghici, Roșu, D. Dumitru, Dumitrache și C. Constantin.
Etapa viitoare, duminică, 17 octombrie, în derby-ul Câmpinei, Sportul va primi replica formației CS Câmpina.

3281 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1 vizualizari
25 apr. 2024 20:27

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfârșit de săptămână în competiții oficiale.

160 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

291 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

49 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.