Superliga B Prahova. Progresul Bucov - Sportul Câmpina 3-1. Două penalty-uri au făcut diferența

Sport (Categoria articolului)

După înfrângerea neașteptată și nemeritată de la finalul săptămânii trecute, 0-2 pe teren propriu cu AS Starchiojd, Sportul Câmpina s-a deplasat la Chițorani cu gândul să recupereze de la Progresul Bucov punctele pierdute pe teren propriu.

Cu 0-0 la pauză, câmpinenii păreau în grafic. Chiar dacă gazdele au deschis scorul, elevii lui Pălăncianu și Basma au egalat destul de rapid prin Dumitrache. Spre final, au urmat două penalty-uri acordate de arbitrul Ionuț Neagu și balanța s-a înclinat decisiv în favoarea gazdelor.
Sportul Câmpina a aliniat următorul ”11”: Bucuroiu - A. Coman, R. Coman, Buștuc, Cafadaru, Biro, Bej, R. Burlacu, Crețu, Țigănuș, D. Ciobotaru. Au mai jucat: Drăghici, Roșu, D. Dumitru, Dumitrache și C. Constantin.
Etapa viitoare, duminică, 17 octombrie, în derby-ul Câmpinei, Sportul va primi replica formației CS Câmpina.

2391 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1285 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1698 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

138 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

1924 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.