CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

- Eveniment -

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Sute de expozanți, inclusiv din Moldova și Ucraina, și-au prezentat produsele sau utilajele apicole în fața, în spatele și în interiorul Casei Tineretului. Chiar dacă în prima zi nu a fost foarte multă lume, așa cum se întâmpla în anii precedenți, totuși, expozanții sunt mulțumiți și speră ca până duminică, 18 februarie, atunci când se închide ediția din acest an a Târgului Mierii, să aibă succes cu produsele lor.
La momentul deschiderii oficiale au fost prezenți primarul Alin Moldoveanu, câțiva consilieri locali, dar și doi invitați - primarul comunei Bănești, George Stoica, și primarul comunei Scorțeni, Iulian Barbu. Un moment emoționant pentru mulți a fost intonarea Imnului Apicultorilor, vocea incofundabilă a lui Ștefan Alexandru Sașa - care ne-a părăsit anul trecut - răsunând din nou în Casa Tineretului. De asemenea, după discursurile oficiale a urmat un moment artistic, care a fost prezentat de Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instructor Cristi Colezea, dar și de fete și băieți în frumoase costume populare de la Clubul Copiilor, condus de Alice Botoacă.
Vă reamintim, Târgul Mierii 2024 de la Câmpina rămâne deschis până duminică, 18 februarie.


16 Feb 2024 21:09 3190 vizualizari


Comentarii


1662 vizualizari 24 Jul 2024 17:56 Mircea Tiberian - vedeta ediției 2024 a Festivalului de Jazz de la Câmpina, care va avea loc în grădina Castelului ”Iulia Hasdeu”

Mircea Tiberian - vedeta ediției 2024 a Festivalului de Jazz de la Câmpina, care va avea loc în grădina Castelului ”Iulia Hasdeu”

CâmpinaTV.ro a fost singura publicație din Câmpina prezentă la discuția care a avut loc miercuri, 24 iulie, după orele prânzului, la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina, la care au participat consilierii locali Liviu Briciu și Dan Nica și directorul Muzeului Hasdeu, Aura Dobre.

citeste mai mult
3204 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4070 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
638 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV