Andreea Lungu - locul 5 la aruncarea discului la FOTE, în Azerbaidjan, cu un nou record personal

Sport (Categoria articolului)

Atleții câmpineni Andreea Lungu și Marius Vasile, împreună cu antrenoarea Mihaela Marin, toți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, se află în aceste zile în Azerbaidjan, la Baku, unde fac parte din echipa națională a României la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European (FOTE). Miercuri seară, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a concurat în proba de aruncarea discului, unde a avut o evoluție foarte bună.

Andreea Lungu a aruncat 48,48 metri, un nou record personal în acest sezon, cu care s-a clasat pe locul 5, fiind devansată de Violetta Ignatyeva (Rusia) - 55,37m; Pia Northoff (Germania) - 54,38m; Ozlem Becerek (Turcia) - 53,43m și Sofia Kessidi (Grecia) - 49,64m, aceasta din urmă depășind-o pe Andreea chiar la ultima aruncare.
Competiția a avut loc pe stadionul Tofiq Bahramaov, din Baku, capitala Azerbaidjanului, iar în finala de la aruncarea discului au concurat 12 sportive, Andreea Lungu întrecând sportive din Belarus, Finlanda, Portugalia, Franța, Cehia, Croația și Estonia.
Joi și vineri va concura și celălalt sportiv câmpinean prezent la FOTE, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care va susține calificările în probele de aruncarea greutății și aruncarea discului.
Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin! Mult succes Marius Vasile!

4512 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1627 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

840 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.