Andreea Lungu - locul 5 la aruncarea discului la FOTE, în Azerbaidjan, cu un nou record personal

Sport (Categoria articolului)

Atleții câmpineni Andreea Lungu și Marius Vasile, împreună cu antrenoarea Mihaela Marin, toți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, se află în aceste zile în Azerbaidjan, la Baku, unde fac parte din echipa națională a României la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European (FOTE). Miercuri seară, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a concurat în proba de aruncarea discului, unde a avut o evoluție foarte bună.

Andreea Lungu a aruncat 48,48 metri, un nou record personal în acest sezon, cu care s-a clasat pe locul 5, fiind devansată de Violetta Ignatyeva (Rusia) - 55,37m; Pia Northoff (Germania) - 54,38m; Ozlem Becerek (Turcia) - 53,43m și Sofia Kessidi (Grecia) - 49,64m, aceasta din urmă depășind-o pe Andreea chiar la ultima aruncare.
Competiția a avut loc pe stadionul Tofiq Bahramaov, din Baku, capitala Azerbaidjanului, iar în finala de la aruncarea discului au concurat 12 sportive, Andreea Lungu întrecând sportive din Belarus, Finlanda, Portugalia, Franța, Cehia, Croația și Estonia.
Joi și vineri va concura și celălalt sportiv câmpinean prezent la FOTE, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care va susține calificările în probele de aruncarea greutății și aruncarea discului.
Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin! Mult succes Marius Vasile!

3842 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1283 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1697 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

1915 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

2168 vizualizari
19 oct. 2021 20:10

Documentația pentru concesionarea Muzeului Doftana unui investitor privat, în dezbaterea Consiliului Local Telega

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, a Consiliului Local Telega se află un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate, raportului de evaluare și redevenței minime în vederea concesionării Muzeului Doftana (fosta închisoare) unui investitor privat.