CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost inaugurat parcul fotovoltaic de la Bănești

- Eveniment -

În comuna Bănești a fost inaugurat astăzi parcul fotovoltaic, o investiție de 1,5 milioane euro, co-finanțată din fonduri europene. Construcția parcului a durat doar cinci săptămâni, lucrându-se zi-lumină. S-a început pe 15 noiembrie și a fost gata înainte de Crăciun.

Parcul fotovoltaic este amplasat în zona Dumbrava, pe o suprafață de 4.500 mp. Cuprinde peste 800 de panouri fotovoltaice, care vor produce 150 kW energie electrică pe oră. După cum a afirmat primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, energia produsă de parcul fotovoltaic va fi folosită exclusiv pentru iluminatul stradal și al instituțiilor publice din localitate (Primărie, școli, grădinițe, dispensare). "Anul acesta, în medie, am plătit lunar în jur de 12.000 lei pentru energia electrică. De acum înainte vom economisi acești bani și îi vom utiliza la alte proiecte pentru dezvoltarea localității", a afirmat Gheorghe Stoica.
La inaugurarea de astăzi, alături de reprezentanții administrației locale din Bănești, au fost prezenți parlamentarii George Severin, Radu Oprea și Ion Eparu, prefectul Rodica Paraschiv, președintele (suspendat) al Consiliului Județean Prahova - Mircea Cosma, primari din mai multe localități din zonă, alte oficialități locale și județene.


29 Dec 2015 10:33 8326 vizualizari


Comentarii


  • 06.01.2016 11:40 ION PETRE -COSTACHE Felicitari echipei de functionari publici care a muncit la realizarea proiectului .(pana in 2012 cand a fost realizat si depus ,si acum dupa 2012 cand a fost licitat si executat) felicitari de asemenea si firmei Mega Electric din Baicoi pentru performanta . Personal ma bucur ca primarul actual A ACCEPTAT sa duca la indeplinire proiectul initiat si depus de mine in perioada cand eram primar . Daca Imi amintesc bine Gheorghe Stoica ,pe atunci consilier local NU A Votat pentru , .Acum se lauda cu o realizare . este ca in fabula cu....Musca la arat ...
361 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3459 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
469 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
831 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV