CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un nou accident pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. O persoană a fost rănită

- Social -

Un nou accident pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. O persoană a fost rănită

Un nou accident de circulație s-a produs miercuri, 19 aprilie 2023, în jurul orei 10.45, pe DN1, la intersecția cu drumul județean spre Florești, adică în ”intersecția morții”, denumită astfel din cauza numărului foarte mare de accidente soldate cu decese. Din fericire, de această dată nu a murit nimeni, dar o persoană a ajuns la spital.

Două autoturisme au fost implicate în acest accident, iar un bărbat în vârstă de 56 de ani, pasager într-una dintre mașini, a fost rănit. Înițial, bărbatul a fost asistat medical la fața locului, apoi a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cei doi conducători auto, în vârstă de 39 de ani, respectiv 66 ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Traficul rutier în zonă este dirijat de polițiștii rutieri. 
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident.


19 Apr 2023 11:18 2770 vizualizari


Comentarii


843 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
351 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
245 vizualizari 14 Jun 2024 23:08 Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Proiectul s-a intitulat "Our Future Home", adică "Viitorul nostru cămin", și s-a desfășurat pe platforma eTwinning, cu participarea unor unități de învățământ și cadre didactice din cinci țări: România, Turcia, Lituania, Bulgaria și Grecia.

citeste mai mult
1025 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV