Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Anunțuri (Categoria articolului)

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

Dacă ai experimentat meseriile de: brutar-cocător, patiser, cofetar sau șofer distribuție / agent vânzări, te așteptăm alături de noi. dacă dorești să înveți, noi te vom ajuta!
Dacă ai studii superioare, căutăm inginer în panificație.
Pentru toate cele prezentate, ai nevoie doar de un minut să te faci cunoscut la numărul de telefon 0748.035.330 sau la e-mail: resurse.umane.voipan@gmail.com.
NOI SUNTEM DORNICI SĂ TE CUNOAȘTEM!

2550 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

172 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

3187 vizualizari
16 sept. 2021 08:00

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează agenți de securitate/pază

Societate comercială specializată în protecție și pază angajează agenți de securitate, cu sau fără atestat, pentru obiective noi situate în Băicoi.

Alte stiri recente

3 vizualizari
18 sept. 2021 11:22

Noile reguli aprobate de Guvern pentru localitățile unde rata incidenței COVID-19 depășește 3/1.000 locuitori. La Câmpina, rata incidenței a ajuns la 2,28

Guvernul României a aprobat, în ședința din 17 septembrie 2021, prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul țării, precum și o serie de măsuri care se aplică pe durata acesteia pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Precizăm că, la Câmpina, rata incidenței este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, conform datelor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova.

61 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...