Atleții câmpineni la "Cupa de Iarnă": o nouă clasare pe podium și titlul pentru cea mai bună performanță a concursului

Sport (Categoria articolului)

"Cupa de Iarnă", începută sâmbătă la București, a continuat duminică, atletismul câmpinean fiind din nou reprezentat de sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin.

În a doua zi a întrecerilor de la București, găzduite de sala "Lia Manoliu", Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) a urcat pe locul al treilea la săritura în lungime, juniori III, cu o performanță de 6,06m. De asemenea, la finalul concursului s-a acordat și titlul pentru cea mai bună performanță a competiției, trofeul revenindu-i sportivului câmpinean Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care în prima zi a concursului a câștigat proba de aruncarea greutății (5kg), la juniori II, cu un nou record personal, 15,73m.

Citiți și Început de sezon promițător pentru aruncătorii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina

2568 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria N 09.12.2018 14:12 Felicitari copiilor! Felicitari profesorilor!

Sport

2900 vizualizari
20 ian. 2019 16:33

Șase clasări pe podium pentru atleții câmpineni la primul concurs din 2019

La București, timp de două zile, sâmbătă și duminică, a avut loc un prim concurs de atletism al acestui an - Romanian Masters Athletic, concurs destinat categoriilor juniori I, II și III, seniorilor și master. CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a participat la acest concurs cu șapte sportivi, care sunt pregătiți de Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel. Cei șapte sportivi au reușit șase clasări pe podium, trei dintre acestea fiind chiar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

2478 vizualizari
16 ian. 2019 20:23

Echipele de fotbal din zona Câmpina își reiau pregătirile

Vacanța de iarnă s-a cam încheiat și pentru jucătorii de la echipele de fotbal din zona Câmpina. Un tur de orizont pe la aceste echipe, ne-a dezvăluit situația existență la fiecare formație în parte.

Alte stiri recente

23 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

86 vizualizari
23 ian. 2019 19:26

Cele mai importante proiecte ale Primăriei Bănești pentru 2019

Primăria Bănești a început în forță anul 2019, chiar pe 18 ianuarie semnându-se un contract de finanțare prin PNDL pentru modernizarea și extinderea rețelei de iluiminat public, prin înlocuirea lămpilor vechi, cu becuri clasice, cu lămpi noi, cu leduri, proiect în valoare de 772.000 lei.