Atleții câmpineni la "Cupa de Iarnă": o nouă clasare pe podium și titlul pentru cea mai bună performanță a concursului

Sport (Categoria articolului)

"Cupa de Iarnă", începută sâmbătă la București, a continuat duminică, atletismul câmpinean fiind din nou reprezentat de sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin.

În a doua zi a întrecerilor de la București, găzduite de sala "Lia Manoliu", Victor Andrei (antrenor Jenica Bran) a urcat pe locul al treilea la săritura în lungime, juniori III, cu o performanță de 6,06m. De asemenea, la finalul concursului s-a acordat și titlul pentru cea mai bună performanță a competiției, trofeul revenindu-i sportivului câmpinean Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care în prima zi a concursului a câștigat proba de aruncarea greutății (5kg), la juniori II, cu un nou record personal, 15,73m.

Citiți și Început de sezon promițător pentru aruncătorii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina

4200 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria N 09.12.2018 14:12 Felicitari copiilor! Felicitari profesorilor!

Sport

913 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

638 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

71 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1051 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.