Liga A Prahova. CS Câmpina - Tricolorul Breaza 2-1

Sport (Categoria articolului)

Cel mai așteptat meci al etapei a 5-a din Liga A Prahova a avut loc la Câmpina, pe terenul sintetic, acolo unde s-au întâlnit echipele CS Câmpina și Tricolorul Breaza.

A fost un meci echilibrat, plăcut ochiului, cu ocazii la ambele porți, cu perioade de dominare, pe rând, ale ambelor echipe. Câmpinenii au deschis relativ repede scorul, în minutul 9, prin Dedu, care a catapultat mingea în poartă, la vinclu, cu un șut năprasnic, în diagonală, de la marginea suprafeței de pedeapsă. Brezenii au reușit egalarea, în minutul 32, prin Ov. Gheorghe, care a reluat din apropiere, după o fază fixă. Brezenii puteau intra în avantaj la pauză, dar mingea bine trimisă de Negotei, într-o situație de singur cu portarul, a lovit stâlpul din stânga porții CSC-ului. Golul victoriei câmpinenilor a venit la zece minute de la reluarea jocului, prin Bărcănescu, care a speculat un spațiu liber în defensiva oaspeților.
CS Câmpina: Iscru - Cl. Dumitrescu (88 Tocitu), Meruță, Niculae, Nichifor, Diaconu (66 Amar), Bărcănescu, Ilioiu (85 R. Badea), I. Burchi (58 Manole), Dedu (90+4 Buzilă), Botoșneanu. Antrenori: Mugurel Dedu, Claudiu Dumitrescu.
Tricolorul Breaza: A. Negreanu - Toader (46 Mușea), Ov. Gheorghe, Burlacu, V. Badea, D. Dumitru, Popa, Duricu, Roșu (73 Ioniță), Ștefănoiu (51 Petrescu), Negotei (70 Dumitrache). Antrenor: Costin Plăvache.
Cartonașe galbene: Botoșneanu (70), Cl. Dumitrescu (72), Manole (80) / Toader (40), Negotei (44), Popa (70), Soreanu (pe bancă, 70), Petrescu (90+2).
Arbitri: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) - Nicolae Mociorniță (Băicoi), Emil Mateescu (Ploiești).
Observator: Marian Dima (Ploiești).
Rezultatele celorlalte partide din această etapă - aici.
Etapa viitoare, marți, 13 septembrie, CS Câmpina va juca în deplasare la CS Mănești, în vreme ce Tricolorul Breaza va întâlni pe teren propriu formația Pertrolul 95 Ploiești.

3329 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

572 vizualizari
24 mar. 2023 21:07

Handbal, turneu euroregional. CS Câmpina - GSIP Moreni 29-4

CS Câmpina a debutat în turneul euroregional, în cadrul grupei pe care o găzduiește, jucând în fața formației GSIP Moreni. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevele antrenorului Daniel Vasile.

1056 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

39 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

335 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.