Liga A Prahova. CS Câmpina - Tricolorul Breaza 2-1

Sport (Categoria articolului)

Cel mai așteptat meci al etapei a 5-a din Liga A Prahova a avut loc la Câmpina, pe terenul sintetic, acolo unde s-au întâlnit echipele CS Câmpina și Tricolorul Breaza.

A fost un meci echilibrat, plăcut ochiului, cu ocazii la ambele porți, cu perioade de dominare, pe rând, ale ambelor echipe. Câmpinenii au deschis relativ repede scorul, în minutul 9, prin Dedu, care a catapultat mingea în poartă, la vinclu, cu un șut năprasnic, în diagonală, de la marginea suprafeței de pedeapsă. Brezenii au reușit egalarea, în minutul 32, prin Ov. Gheorghe, care a reluat din apropiere, după o fază fixă. Brezenii puteau intra în avantaj la pauză, dar mingea bine trimisă de Negotei, într-o situație de singur cu portarul, a lovit stâlpul din stânga porții CSC-ului. Golul victoriei câmpinenilor a venit la zece minute de la reluarea jocului, prin Bărcănescu, care a speculat un spațiu liber în defensiva oaspeților.
CS Câmpina: Iscru - Cl. Dumitrescu (88 Tocitu), Meruță, Niculae, Nichifor, Diaconu (66 Amar), Bărcănescu, Ilioiu (85 R. Badea), I. Burchi (58 Manole), Dedu (90+4 Buzilă), Botoșneanu. Antrenori: Mugurel Dedu, Claudiu Dumitrescu.
Tricolorul Breaza: A. Negreanu - Toader (46 Mușea), Ov. Gheorghe, Burlacu, V. Badea, D. Dumitru, Popa, Duricu, Roșu (73 Ioniță), Ștefănoiu (51 Petrescu), Negotei (70 Dumitrache). Antrenor: Costin Plăvache.
Cartonașe galbene: Botoșneanu (70), Cl. Dumitrescu (72), Manole (80) / Toader (40), Negotei (44), Popa (70), Soreanu (pe bancă, 70), Petrescu (90+2).
Arbitri: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) - Nicolae Mociorniță (Băicoi), Emil Mateescu (Ploiești).
Observator: Marian Dima (Ploiești).
Rezultatele celorlalte partide din această etapă - aici.
Etapa viitoare, marți, 13 septembrie, CS Câmpina va juca în deplasare la CS Mănești, în vreme ce Tricolorul Breaza va întâlni pe teren propriu formația Pertrolul 95 Ploiești.

3512 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

954 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.