Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Eveniment (Categoria articolului)

”Forever Young” a fost unul dintre cele mai frumoase momente muzicale din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor. Un moment susținut chiar de un câmpinean - Cornel Brătilă, evenimentul fiind propus și coorganizat de Fundația pentru Tineret ”Zamolxes”, condusă de Florin Predescu, una asociațiile care s-a implicat cel mai mult în acest festival.

Cornel Brătilă a cântat cu mult drag în Câmpina sa. Vă reamintim că este omul care a produs orchestrația la Imnul Câmpinei și chiar dacă este mai cunoscut în America decât în România, revine de fiecare dată acasă, la Câmpina, unde ori de câte ori are ocazia cântă cu mare drag.
Cornel Brătilă a demonstrat că este un adevărat one man show - a cântat cu vocea, cu chitara, la clape a coborât printre spectatori și a făcut un spectacol pe care sute de câmpineni l-au savurat. A cântat din muzica anilor 80, melodii care au răscolit amintirile celor aflați la prima lor tinerețe în acea perioadă. Îmbucurător, însă, foarte mulți tineri au demonstrat că știu versurile acestor melodii și au încins atmosfera din Parcul Regele Mihai I, duminică seară, la concertul ”Forever Young”, susținut de câmpineanul Cornel Brătilă.
Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor va continua până la 1 octombrie 2023.

2151 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 25.09.2023 14:18 Complimenti!👏

Eveniment

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1253 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

663 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.