CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

- Eveniment -

Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

”Forever Young” a fost unul dintre cele mai frumoase momente muzicale din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor. Un moment susținut chiar de un câmpinean - Cornel Brătilă, evenimentul fiind propus și coorganizat de Fundația pentru Tineret ”Zamolxes”, condusă de Florin Predescu, una asociațiile care s-a implicat cel mai mult în acest festival.

Cornel Brătilă a cântat cu mult drag în Câmpina sa. Vă reamintim că este omul care a produs orchestrația la Imnul Câmpinei și chiar dacă este mai cunoscut în America decât în România, revine de fiecare dată acasă, la Câmpina, unde ori de câte ori are ocazia cântă cu mare drag.
Cornel Brătilă a demonstrat că este un adevărat one man show - a cântat cu vocea, cu chitara, la clape a coborât printre spectatori și a făcut un spectacol pe care sute de câmpineni l-au savurat. A cântat din muzica anilor 80, melodii care au răscolit amintirile celor aflați la prima lor tinerețe în acea perioadă. Îmbucurător, însă, foarte mulți tineri au demonstrat că știu versurile acestor melodii și au încins atmosfera din Parcul Regele Mihai I, duminică seară, la concertul ”Forever Young”, susținut de câmpineanul Cornel Brătilă.
Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor va continua până la 1 octombrie 2023.


24 Sep 2023 22:59 2586 vizualizari


Comentarii


  • 25.09.2023 14:18 diss Complimenti!👏
424 vizualizari 25 Jun 2024 21:22 ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

Probabil cel mai frumos eveniment de la Castelul ”Iulia Hasdeu”, din Câmpina, este ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, mama și fiica, atât de iubite de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.

citeste mai mult
952 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10964 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1372 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV