Timp de o lună, Strada Dealului din Câmpina va fi închisă pentru realizarea lucrărilor de reabilitare

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare an, la Câmpina are loc aceeași discuție, care se termină cu aceeași întrebare fără răspuns din partea administrației locale: de ce lucrările la infrastructură încep toamna, chiar spre finalul anului? Deja ne-am obișnuit cu toții cu această situație, iar acum Primăria Câmpina anunță închiderea tronsonului dinspre Calea Doftanei al Străzii Dealului, pentru perioada 24 octombrie - 24 noiembrie 2019, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare.

Primăria Câmpina precizează că traficul rutier se va putea efectua doar din Strada Voila. De asemenea, Primăria își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește câmpinenilor pentru înțelegere. Vă reamintim că este vorba despre un tronson cu o lungime de 157 metri, de la locuința cu nr.7 până la intersecția cu Calea Doftanei. Lucrările presupun realizarea unui sistem de colectare și dirijare a apelor pluviale și apoi asfaltarea carosabilului. Licitația a fost câștigată de societatea Deliver Lex Trans SRL București, în asociere cu Manbor Poiect SRL București, valoarea contractului fiind de 450.653 lei fără TVA, deci în jur de 100.000 euro cu tot cu TVA. Termenul de realizare - patru luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

3546 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexandra 27.10.2019 16:13 Strada Vlahuta, pe cand? Ca tot in Campina e si aceasta...
  • STEFAN 13.12.2019 21:54 CUM SE FACE CA O STRADA SA AIBA TROTUARE SUBDIMENSIONATE DIN CAUZA UNOR GARDURI PROST AMPLASATE , SI TRECERI DE PIETONI DIN GARD IN GARD ? ( VEZI STR. DEALULUI CAMPINA )

Actualitate

1098 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1143 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.