În Prahova, în ultimele 24 de ore, 9 dosare penale pentru șoferi care conduceau sub influența băuturii, a drogurilor sau fără permis

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au continuat acțiunile de verificare și control al participanților la trafic, pentru neregulile constatate fiind întocmite 9 dosare penale, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

În funcție de valoarea indicată de aparatele etilotest (concentrații alcoolice de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat), în cinci cazuri s-au întocmit dosare penale pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, în două cazuri pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, iar în alte două cazuri pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
Printre exemplele oferite de sursa citată se numără și cazul unui bărbat de 33 ani, din Breaza. Acesta a fost oprit de polițiști sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, testarea cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, un alt bărbat de 38 ani, din Filipeștii de Târg, tot noaptea trecută, a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferi sub influența drogurilor au fost depistați de polițiști la Bușteni - un tânăr de 19 ani, din județul Dâmbovița, și la Ploiești, unde un bărbat de 23 ani, din localitate, a produs un accident rutier cu pagube materiale, fiind sub influența drogurilor.

(Foto - IJP Prahova)

2885 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu 18.12.2022 15:15 Incercati sa nu conduceti masinile de Vineri seara pana Luni dimineata. In perioada aceasta aveti sansele cele mai mari sa va loveasca unul care conduce sub influenta sa sa va opreasca politia pentru infractiuni rutiere.

Actualitate

515 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

581 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

455 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

380 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.