În Prahova, în ultimele 24 de ore, 9 dosare penale pentru șoferi care conduceau sub influența băuturii, a drogurilor sau fără permis

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au continuat acțiunile de verificare și control al participanților la trafic, pentru neregulile constatate fiind întocmite 9 dosare penale, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

În funcție de valoarea indicată de aparatele etilotest (concentrații alcoolice de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat), în cinci cazuri s-au întocmit dosare penale pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, în două cazuri pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, iar în alte două cazuri pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
Printre exemplele oferite de sursa citată se numără și cazul unui bărbat de 33 ani, din Breaza. Acesta a fost oprit de polițiști sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, testarea cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, un alt bărbat de 38 ani, din Filipeștii de Târg, tot noaptea trecută, a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferi sub influența drogurilor au fost depistați de polițiști la Bușteni - un tânăr de 19 ani, din județul Dâmbovița, și la Ploiești, unde un bărbat de 23 ani, din localitate, a produs un accident rutier cu pagube materiale, fiind sub influența drogurilor.

(Foto - IJP Prahova)

2801 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu 18.12.2022 15:15 Incercati sa nu conduceti masinile de Vineri seara pana Luni dimineata. In perioada aceasta aveti sansele cele mai mari sa va loveasca unul care conduce sub influenta sa sa va opreasca politia pentru infractiuni rutiere.

Actualitate

1197 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

2080 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

3 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Alte stiri recente

1643 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

200 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.