Accident îngrozitor în această dimineață, pe DN1, la Nistorești. Un taxi a intrat sub un TIR

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La ora 8.30 au fost ridicate restricțiile din trafic și pe DN1 se circulă normal pe ambele sensuri.

Un nou accident tragic s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3.10, pe DN1, la Nistorești. Un taxi cu număr de înmatriculare de Sibiu a intrat sub un TIR. În urma impactului extrem de puternic, conducătorul auto și pasagerul din taxi (o tânără care, cel mai probabil, dorea să ajungă la Aeroportul Otopeni) au murit pe loc. Din primele cercetări reiese că șoferul autoturismului a ațipit la volan și a intrat pe contrasens.

Accidentul s-a produs chiar sub pasarela de la Halta CFR Nistorești. Autoturismul taxi se deplasa spre București, iar TIR-ul (cu număr de înmatriculare de Buzău) mergea spre Brașov, ambele deplasându-se cu viteză mare. Potrivit polițiștilor, după impact, TIR-ul a târât efectiv taxi-ul pe mai bine de 100 de metri. Victimele au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate ale mașinii, de către echipajele de intervenție de la ISU. Pe DN1 se circulă restricționat și la această oră (8.00). Traficul este dirijat pe câte o bandă de mers pe ambele sensuri.

11788 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 05.05.2016 08:34 SEPARATOARELE DE SENS SALVEAZĂ VIEȚI!

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.