0749.263.001 - numărul de whatsapp al Poliției Locale Câmpina, pentru sesizări de la populație

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Locală Câmpina are, de astăzi, un cont de whatsapp pe numărul de telefon 0749.263.001, iar acest cont este destinat comunicării cu cetățenii municipiului. Prin urmare, la acest număr puteți face sesizări, puteți adresa întrebări și puteți transmite imagini Poliției Locale Câmpina cu privire la diverse evenimente sau incidente petrecute pe raza municipiului și care sunt de competența acestei instituții.

După cum ne-a declarat directorul Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan, se dorește o cât mai bună comunicare cu locuitorii municipiului și chiar o colaborare cu aceștia, în spiritul aplicării și, bineînțeles, respectării legislației în vigoare. Poliția Locală mizează pe bunul simț și spiritul civic al câmpinenilor și speră ca populația să folosească acest număr de whatsapp pentru probleme legate strict de atribuțiile polițiștilor locali. Vă reamintim și numărul de telefon de la dispeceratul Poliției Locale - 0244.332.420.

3541 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetateanul Turmentat 20.08.2019 21:15 Ar trebui definite mai clar sintagmele "competența acestei instituții", precum si "atribuțiile polițiștilor locali". Iar definitiile ar trebuie aduse la cunostinta tocmai Politiei Locale Campina... mai exact, conducerii acestei institutii.
  • Saru stelian 21.08.2019 08:40 Multumiri politiei locale caci si au facut treaba in sesizarea mea

Actualitate

624 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

621 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.

Alte stiri recente

1148 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2396 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.