CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cu un muncitor care lucrează și doi care se uită, va fi gata Parcul de la Soldat în patru luni?

- Actualitate -

Cu un muncitor care lucrează și doi care se uită, va fi gata Parcul de la Soldat în patru luni?

Modernizarea Parcului de la Soldat este o investiție importantă, de 250.000 de euro, fără să punem la socoteală monumentul care va fi amplasat aici și care va fi realizat și plătit separat. Licitația pentru modernizarea parcului a avut loc anul trecut și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2017. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis pe 24 aprilie 2018, iar a doua zi, pe 25 aprilie, lucrările au început efectiv. Termenul de execuție este de patru luni, prin urmare, parcul ar trebui să fie gata undeva spre sfârșitul lunii august.

Din 25 aprilie, de când au început lucrările, în parc nu au fost văzuți mai mult de trei muncitori. Ritmul în care se lucrează lasă mult de dorit, iar din informațiile noastre inclusiv reprezentanții Primăriei Câmpina sunt nemulțumiți de acest lucru. Dar spre deosebire de noi, ei, cei din Primărie, ar avea pârghiile necesare să impulsioneze puțin activitatea. Au trecut trei săptămâni de la începerea lucrărilor, perioadă în care s-a dat cu târnăcopul pentru decopertare. Un muncitor spărgea, unul încărca în roabă și altul căra. După trei săptămâni, astăzi, tot la decopertare se lucra, dar de această dată cu un utilaj cu picamer pentru spart betonul. Locuitorii și agenții economici din zonă sunt disperați și asta nu neapărat din cauza zgomotelor și prafului de acum, ci pentru că toată lumea vede ritmul lent de lucru și toată lumea se gândește cu groază că, în asemenea condiții, lucrările vor dura mult și bine.
Licitația pentru executarea lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat a fost câștigată de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, cu prețul de 1.124.376 lei, fără TVA. Adică peste 11 miliarde lei vechi, adică vreo 250.000 euro.


14 May 2018 11:52 5852 vizualizari


Comentarii






  • 15.05.2018 06:24 Cristi De ce Parcul de la Milia a avut termen de executie 45 de zile si cel de la Soldat 45 de zile? Dimensiunile parcului ''Soldat'' sunt chiar mai mici.
1152 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1970 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2187 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2054 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV