CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Copiii de grădiniță, spectacol în cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”

- Social -

Copiii de grădiniță, spectacol în cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”

În cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, și care se derulează exclusiv din sponsorizări, vineri, 27 mai, pe scena Casei Tineretului a avut loc un spectacol dedicat grupurilor vocale din grădinițele din Câmpina.

În fața părinților și bunicilor mai emoționați decât copiii, aceștia, sub coordonarea educatoarelor, au oferit un adevărat spectacol. Nu a fost un concurs, așa cum a ținut să sublinieze și consilierul Liviu Briciu, prezent la eveniment, toți copiii fiind premiați. Melodiile interpretate, vesele și antrenante, chiar dacă pigmentate, pe alocuri, cu stângăcii specifice vârstei, au oferit celor prezenți un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. 
Pe scenă au urcat grupe de la Grădinița nr. 9 și Grădinița ”Iulia Hasdeu”, inclusiv celelalte structuri subordonate acestora. Practic, câteva zeci de copii au avut posibilitatea să urce, poate, pentru unii dintre ei, pentru prima dată pe o scenă adevărată, ceea ce va deveni o frumoasă amintire pentru fiecare dintre ei.


29 May 2022 08:15 3229 vizualizari


Comentarii


123 vizualizari 25 Jul 2024 18:42 Din Kenya la... Câmpina. Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova

Din Kenya la... Câmpina. Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova

Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova, în cadrul slujbei de duminică, 21 iulie. 

citeste mai mult
111 vizualizari 25 Jul 2024 17:27 ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au inițiat campania ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, dedicată combaterii violenței în familie și protejării victimelor acestui grav fenomen.

citeste mai mult
347 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
681 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV