Copiii de grădiniță, spectacol în cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”

Social (Categoria articolului)

În cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, și care se derulează exclusiv din sponsorizări, vineri, 27 mai, pe scena Casei Tineretului a avut loc un spectacol dedicat grupurilor vocale din grădinițele din Câmpina.

În fața părinților și bunicilor mai emoționați decât copiii, aceștia, sub coordonarea educatoarelor, au oferit un adevărat spectacol. Nu a fost un concurs, așa cum a ținut să sublinieze și consilierul Liviu Briciu, prezent la eveniment, toți copiii fiind premiați. Melodiile interpretate, vesele și antrenante, chiar dacă pigmentate, pe alocuri, cu stângăcii specifice vârstei, au oferit celor prezenți un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. 
Pe scenă au urcat grupe de la Grădinița nr. 9 și Grădinița ”Iulia Hasdeu”, inclusiv celelalte structuri subordonate acestora. Practic, câteva zeci de copii au avut posibilitatea să urce, poate, pentru unii dintre ei, pentru prima dată pe o scenă adevărată, ceea ce va deveni o frumoasă amintire pentru fiecare dintre ei.

3099 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

811 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

2438 vizualizari
21 feb. 2024 18:46

Pentru prima dată, moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou ajung la Câmpina

1 comentarii

Luni, 4 martie 2024, va fi o zi de mare însemnătate pentru creștinii din Protoieria Câmpina - pentru prima dată în istorie, moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou părăsesc Bucureștiul și vor fi aduse în mai multe localități din Prahova, inclusiv la Câmpina.

Alte stiri recente

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.