Cupa României, optimi, faza judeţeană. Avancronici. Se joacă doar două meciuri din opt!

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 25 februarie, se reia competiţia fotbalistică judeţeană, cu partide din cadrul optimilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României. Din 8 meciuri, unul nu se mai dispută, AS Tufeni - CS Păuleşti, după ce formaţia din Tufeni s-a desfiinţat. Din celelalte 7, se joacă doar două, restul partidelor fiind programate pe 5 aprilie. Iată avancronicile celor două meciuri care sunt programate sâmbătă, 25 februarie.

sâmbătă, 25 februarie, ora 14.00
Mizil: Rapid Mizil - Petrolul Ploieşti
Loc în clasament: Rapid Mizil - locul 4 în Superliga B; Petrolul Ploieşti - locul 1 în Liga A.
Ultimul meci oficial: Ştiinţa Albeşti - Rapid Mizil 0-1; Petrolul Ploieşti - CS Măneşti Coada Izvorului 9-1.
Cum s-au calificat: Rapid Mizil - 3-0 cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 3-2 cu CSO Plopeni / Petrolul Ploieşti - 7-1 cu Unirea Teleajen.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: Rapid Mizil - 0-3 cu Tricolorul Breaza, în optimi / Petrolul Ploieşti nu a participat la ediţia trecută a Cupei României.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial.
Chiar dacă formaţia din Mizil se doreşte a fi continuatoarea unei echipe cu tradiţie în fotbalul românesc, este foarte probabil că nu va putea emite pretenţii în faţa echipei care va câştiga actuala ediţie a campionatului.

Blejoi: AS Măgura Trestioara - CS Blejoi
Loc în clasament: AS Măgura Trestioara - locul 5 în Superliga B; CS Blejoi - locul 2 în Liga A.
Ultimul meci oficial: AS Măgura Trestioara - CS Scorţeni Mislea 5-2; Unirea Urlaţi - CS Blejoi 0-7.
Cum s-au calificat: AS Măgura Trestioara - 3-3, 5-4, după lovituri de departajare, cu CSO Slănic; 2-2, 4-2, după prelungiri, cu CS Cornu / CS Blejoi - 7-0 cu Ştiinţa Albeşti.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: AS Măgura Trestioara - 0-1 cu Gloria Vâlcăneşti, în turul al III-lea / CS Blejoi - 1-1, 3-4, după lovituri de departajare, cu Petrolul Băicoi, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: nu s-a întâlnit în vreun meci oficial în ultimii 5 ani.
Mai ales că se va juca pe arena din Blejoi, meciul va fi la discreţia formaţiei din Liga A, care astfel va juca un ultim meci de pregătire, cu public, înaintea reluării campionatului. De partea cealaltă, pentru echipa care-şi dispută partidele de pe teren propriu la Vâlcăneşti, doar prezenţa în această fază a competiţiei este deja o performanţă.

4442 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.

1216 vizualizari
05 feb. 2023 21:20

Fetele de la CS Câmpina s-au oprit în finala fazei județene a Campionatului de Handbal. Dar s-au calificat la faza regională

După ce a trecut fără nicio problemă de faza grupelor, echipa de handbal feminin a CS Câmpina s-a deplasat duminică, 5 februarie, la Ploiești, pentru ultimele meciuri din faza județeană a Campionatului de Handbal pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1384 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1585 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.