CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Mii de locuințe au rămas fără curent electric la Valea Doftanei, Comarnic, Secăria și Măneciu, din cauza vântului puternic

- Actualitate -

Mii de locuințe au rămas fără curent electric la Valea Doftanei, Comarnic, Secăria și Măneciu, din cauza vântului puternic

UPDATE, ora 21.00 - 67 de pompieri, 7 jandarmi și 17 polițiști acționează la ieșirea din Cheia spre Vălenii de Munte pentru degajarea carosabilului. Opt copaci au fost rupți de vânt și au blocat complet DN1A. A fost emis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT, valabil până la ora 23.00, în sensul evitării deplasărilor pe DN1A între Măneciu și Cheia. De asemenea, având în vedere că școala și grădinița din Cheia nu sunt alimentate cu energie electrică, din cauza condițiilor meteo, s-a luat decizia suspendării cursurilor pentru joi, 6 februarie 2020.
UPDATE, ora 20.00 - 12.661 de gospodării din localitățile Câmpina, Telega, Brebu, Șotrile, Comarnic, Băicoi, Valea Doftanei, Secăria și Plopeni nu sunt alimentate cu energie electrică. Zece echipaje specializate acționează în teren pentru remedierea defecțiunilor apărute la rețeaua de energie electrică.
UPDATE - Pompierii militari intervin pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil la Sinaia, Breaza, Comarnic, Șotrile și pe DN1A. Din cauza firelor electrice căzute la pământ, la Breaza a izbucnit un incendiu de vegetație uscată pentru stingerea căruia acționează pompierii. Tot la Breaza, vântul a smuls acoperișul unui bloc. Din fericire, nu sunt victime.

În condițiile codului portocaliu de vânt puternic sub care se află cea mai mare parte a județului Prahova, într-o informare a ISU Prahova, la ora 19.00, peste 5.000 de gospodării din localitățile Valea Doftanei, Comarnic, Secăria și Măneciu nu beneficiau de curent electric.

Se acționează cu echipaje specializate pentru remedierea defecțiunilor și reluarea alimentării cu energie electrică în localitățile afectate. 
De asemenea, în Sinaia, Comarnic și pe DN1 A, la aproximativ un kilometru de localitatea Cheia, echipaje specializate intervin pentru degajarea copacilor căzuți peste carosabil sau peste rețeaua de alimentare cu energie electrică.
Vă reamintim că, în condițiile avertizărilor de cod portocaliu și cod roșu pentru județul Prahova în privința scăderii temperaturilor și a vântului puternic, la nivelul ISU Prahova sunt în alertă 225 de pompieri și 161 de autospeciale de intervenție și mijloace tehnice pregătiți să intervină.

(Foto - ISU Prahova)


05 Feb 2020 19:07 14974 vizualizari


Comentarii






  • 06.02.2020 06:27 Lucia Aceleași localități au rămas fără energie electrică și de anul nou si atunci nu bătea vântul. Stranie coincidență! Investiții 0 din partea Electrică. Vor numai profit pentru ei.
677 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1247 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
1079 vizualizari 15 May 2024 19:46 Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Pe 14 mai 2024 ar fi trebuit să se termine procesul de depunere a înscrierilor, în format electronic, pentru candidații la instituțiile de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

citeste mai mult
1602 vizualizari 14 May 2024 09:28 În perioada 14-24 mai, va fi închisă total Strada Bobâlna, între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel

În perioada 14-24 mai, va fi închisă total Strada Bobâlna, între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că, în perioada 14-24 mai 2024, Strada Bobâna va fi închisă pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV