CONTACT

Edgar Geller, cetățean de onoare al Câmpinei, a încetat din viață la aproape 98 ani

- Actualitate -

Edgar Geller, cetățean de onoare al Câmpinei, a încetat din viață la aproape 98 ani

O veste tristă pentru Câmpina a venit tocmai din Germania, de la Dusseldorf, acolo unde se stabilise de câteva zeci de ani Edgar Geller.

Născut pe 19 decembrie 1925 la Câmpina, Edgar Geller o bogată activitate universitară, autor a numeroase cărți și publicații științifice în domeniul fizicii și chimiei. De altfel, are titlul de doctor inginer.
Pe 29 iunie 1999, Consiliul Local Câmpina i-a acordat titlul de cetățean de onoare al Câmpinei, iar printre volumele scrise de Geller se numără și unul de amintiri - ”Câmpina copilăriei mele”.
La aproape 98 ani, Edgar Geller s-a stins, lăsând în urmă sa un gol imens.
Dumnezeu să-l odihnească în pace și condoleanțe familiei!


01 May 2023 14:22 2717 vizualizari


Comentarii






  • 27.11.2023 14:17 Roman Dana Maria Stimata d na Grosescu, sunteti intr o grava eroare cu privire la diplomele tatalui meu Edgar Geller, caci a fost, tatal meu, iar eu sunt singurul lui copil. Asadar, pe langa informatiile total aberante privind titlul de ”doctor”, aberati si cu privire la ”copiii”....repet sunt unicul copil!!! Pesemne relatia Domniei Voastre cu tatal meu a fost doar una extrem de superficiala si probabil a fost si doar o ocazie de a parasi Romania pt un concediu.
  • 01.07.2023 22:18 estrelia grosescu Buna ziua, Edgar nu a avut niciodata vreo lucrare de doctorat, si nici de masterat. A fost inginer in fizica/chimie. Cu drag mi-l amintesc, i-am vizitat de doua ori in Dusseldorf, deasemeni am petrecut un concediu impreuna la Venetia, eu fiind verisoara cu sotia lui. Dumnezeu sa-l ierte, si toate condoleantele mele la familia sa merg -sotia si copiii lui!
2351 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3213 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4195 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3602 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV