CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din nou scandal în Consiliul Local Câmpina. Andrei Duran a anunțat că îl reclamă pe Liviu Briciu la ANI

- Actualitate -

Din nou scandal în Consiliul Local Câmpina. Andrei Duran a anunțat că îl reclamă pe Liviu Briciu la ANI

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 iunie 2023, a fost destul de încinsă, cu multe subiecte ”fierbinți” și ne vom referi asupra fiecăruia în parte în zilele următoare.

Pentru moment, vă prezentăm anunțul făcut de consilierul PSD Andrei Duran, prin care acesta - arătând un plic - i-a informat pe colegii săi că va depune la ANI o sesizare împotriva colegului său din Consiliul Local, Liviu Briciu, de la POL, pentru conflict de interese.
Anunțul a fost făcut în cadrul disputei pe marginea unui proiect privind închirierea prin licitație publică a spațiului unde se află acum CLub Live, în Casa Tineretului. Iar principalul reproș care i se aduce lui Liviu Briciu este acela că, la o precedentă discuție în Consiliul Local pe marginea unui proiect similiar, pentru același spațiu, Liviu Briciu a participat activ la dezbateri și chiar a votat, în condițiile în care - susține Andrei Duran - avea un interes patrimonial direct, fiind chiriaș al acelui spațiu. În ședința de miercuri seară, Liviu Briciu a anunțat de la bun început că nu va participa la dezbateri și nici la vot la acest proiect.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură ANI va avea timpul necesar pentru a se pronunța în cursul acestui mandat, altminteri totul fiind doar o chestiune de imagine, ca multe altele...
Vom reveni.


28 Jun 2023 22:30 3073 vizualizari


Comentarii


  • 29.06.2023 13:29 diss Oameni mici, proiecte și discuții pe măsură. Cea mai slabă administrație din Cămpina ( primar+ consilieri locali) , ever.
42 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1048 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1160 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1312 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV