Din nou scandal în Consiliul Local Câmpina. Andrei Duran a anunțat că îl reclamă pe Liviu Briciu la ANI

Actualitate (Categoria articolului)

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 iunie 2023, a fost destul de încinsă, cu multe subiecte ”fierbinți” și ne vom referi asupra fiecăruia în parte în zilele următoare.

Pentru moment, vă prezentăm anunțul făcut de consilierul PSD Andrei Duran, prin care acesta - arătând un plic - i-a informat pe colegii săi că va depune la ANI o sesizare împotriva colegului său din Consiliul Local, Liviu Briciu, de la POL, pentru conflict de interese.
Anunțul a fost făcut în cadrul disputei pe marginea unui proiect privind închirierea prin licitație publică a spațiului unde se află acum CLub Live, în Casa Tineretului. Iar principalul reproș care i se aduce lui Liviu Briciu este acela că, la o precedentă discuție în Consiliul Local pe marginea unui proiect similiar, pentru același spațiu, Liviu Briciu a participat activ la dezbateri și chiar a votat, în condițiile în care - susține Andrei Duran - avea un interes patrimonial direct, fiind chiriaș al acelui spațiu. În ședința de miercuri seară, Liviu Briciu a anunțat de la bun început că nu va participa la dezbateri și nici la vot la acest proiect.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură ANI va avea timpul necesar pentru a se pronunța în cursul acestui mandat, altminteri totul fiind doar o chestiune de imagine, ca multe altele...
Vom reveni.

2845 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.06.2023 13:29 Oameni mici, proiecte și discuții pe măsură. Cea mai slabă administrație din Cămpina ( primar+ consilieri locali) , ever.

Actualitate

253 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

547 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

237 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

621 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.