CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Controale de la Protecția Consumatorului în mijloacele de transport public din Câmpina

- Actualitate -

Controale de la Protecția Consumatorului în mijloacele de transport public din Câmpina

De câteva zile încoace, prin Câmpina se perindă toate controalele posibile - de la Poliția Economică și ITM, la Protecția Consumatorului. Ceea ce nu este un lucru rău, dar pare o campanie al cărui scop este greu de stabilit dacă vizează exclusiv interesul cetățeanului sau al consumatorului sau pare mai degrabă o campanie a unor reprezentanți ai statului pentru a ”face bani la buget” cu orice preț.

Mai mult, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Sud-Muntenia, Ion Iordăchescu, a ales să comunice pe pagina sa de Facebook despre controalele subordonaților săi la Câmpina, de parcă nu ar avea la dispoziție mijloace mai elegante - comunicatul de presă, fiind doar cel mai banal exemplu. ”În ciuda tuturor acțiunilor de control pe care instituția pe care o reprezint le-a demarat, a măsurilor dispuse, chiar și a sancțiunilor pecuniare aplicate, în continuare, operatorii economici care își desfășoară activitatea în domeniul prestării serviciilor de transport pentru cetățenii din zona Câmpina aleg să nu respecte drepturile dumneavoastră. În data de 13.12.2023 comisari din cadrul Comisariatul Regional Protecția Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia au verificat, încă o dată, respectarea prevederilor legale din domeniul protecției consumatorilor la operatorii economici din Municipiul Câmpina”, a scris comisarul șef Iordăchescu pe pagina de Facebook.
Desigur, sunt și mai multe imagini, din care reiese că în unele cazuri comisarii de la Protecția Consumatorului au decis ”oprirea temporară a prestării serviciului”.


14 Dec 2023 22:29 2146 vizualizari


Comentarii


  • 15.12.2023 10:26 Mihai Sa verifice și magazinele chinezești din Campina care în veci nu-ți dau bon fiscal, cred totuși ca aici se platesc taxe ca prea au tupeu ....
  • 15.12.2023 08:05 Nik Au circulat cu Eliro sau pe Mărgineni cu Ave Diana.Au fost de față și cei de la Rar?ITP ul se știe cum îl obțin,la Valea Doftanei camioanele cu lemne.Noi dormim că instituțiile statului veghează și oamenii legii.
  • 14.12.2023 22:37 Florea Constantin Controlul e miercuri ......rezultatele ....luni . Ca la bacalaureat. Poate apar șpăgile ....influențele .....etc .
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
145 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
192 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1037 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV