CONTACT

Controale de la Protecția Consumatorului în mijloacele de transport public din Câmpina

- Actualitate -

Controale de la Protecția Consumatorului în mijloacele de transport public din Câmpina

De câteva zile încoace, prin Câmpina se perindă toate controalele posibile - de la Poliția Economică și ITM, la Protecția Consumatorului. Ceea ce nu este un lucru rău, dar pare o campanie al cărui scop este greu de stabilit dacă vizează exclusiv interesul cetățeanului sau al consumatorului sau pare mai degrabă o campanie a unor reprezentanți ai statului pentru a ”face bani la buget” cu orice preț.

Mai mult, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Sud-Muntenia, Ion Iordăchescu, a ales să comunice pe pagina sa de Facebook despre controalele subordonaților săi la Câmpina, de parcă nu ar avea la dispoziție mijloace mai elegante - comunicatul de presă, fiind doar cel mai banal exemplu. ”În ciuda tuturor acțiunilor de control pe care instituția pe care o reprezint le-a demarat, a măsurilor dispuse, chiar și a sancțiunilor pecuniare aplicate, în continuare, operatorii economici care își desfășoară activitatea în domeniul prestării serviciilor de transport pentru cetățenii din zona Câmpina aleg să nu respecte drepturile dumneavoastră. În data de 13.12.2023 comisari din cadrul Comisariatul Regional Protecția Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia au verificat, încă o dată, respectarea prevederilor legale din domeniul protecției consumatorilor la operatorii economici din Municipiul Câmpina”, a scris comisarul șef Iordăchescu pe pagina de Facebook.
Desigur, sunt și mai multe imagini, din care reiese că în unele cazuri comisarii de la Protecția Consumatorului au decis ”oprirea temporară a prestării serviciului”.


14 Dec 2023 22:29 2077 vizualizari


Comentarii






  • 15.12.2023 10:26 Mihai Sa verifice și magazinele chinezești din Campina care în veci nu-ți dau bon fiscal, cred totuși ca aici se platesc taxe ca prea au tupeu ....
  • 15.12.2023 08:05 Nik Au circulat cu Eliro sau pe Mărgineni cu Ave Diana.Au fost de față și cei de la Rar?ITP ul se știe cum îl obțin,la Valea Doftanei camioanele cu lemne.Noi dormim că instituțiile statului veghează și oamenii legii.
  • 14.12.2023 22:37 Florea Constantin Controlul e miercuri ......rezultatele ....luni . Ca la bacalaureat. Poate apar șpăgile ....influențele .....etc .
136 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
721 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2566 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2066 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV