Balul Bobocilor de la CNNG, un eveniment de anvergură, care poate fi urmărit online

Eveniment (Categoria articolului)

Balul Bobocilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a fost întotdeauna un adevărat eveniment. Mai mult decât un Bal, să-i spunem. Vineri, 4 decembrie, de la ora 16.30, la Casa de Cultură "Geo Bogza", avem întâlnire cu bobocii CNNG. În acest an, tema Balului este "Poveste de Crăciun".

Cei care nu pot participa la eveniment îl pot urmări online pe http://bbobocilor.wix.com/balul-bobocilor-cnng. Candidații la titlurile de Miss și Mister Boboc se pregătesc de mai multă vreme pentru seara cea mare. O seară cu adevărat importantă nu doar din punct de vedere social sau sentimental, ci și umanitar. Pentru că, în semn de solidaritate cu Silviu Ciocanelli, un tânăr câmpinean rănit în cumplitul incendiu de la Clubul Colectiv din București, Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" a decis să organizeze o strângere de fonduri online. Banii vor fi direcționați către familia lui Silviu, aflat acum la un spital din Rotterdam (Olanda). Silviu Ciocanelli a fost elev al CNNG, iar acum este student în anul II la Facultatea de Mecanică din cadrul Politehnicii București. Cei care doresc și pot să ajute financiar familia Ciocanelli o pot face prin intermediul contului deschis de către Cristina Pridie (membru organizator al Balului Bobocilor) la Raiffeisen Bank - Agenția Câmpina: ROO6 RZBR 0000 0600 1817 5660. În momentul efectuării transferului bancar trebuie să menționați, la rubrica "detalii" textul "Donație Silviu".

8047 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • VOINEA 02.12.2015 20:47 bravo...imi place asemenea organizari pt tineri...bravo

Eveniment

1221 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1280 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

319 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

226 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.