Festivalul de Creație și Recreație de la Brebu caută voluntari!

Social (Categoria articolului)

În perioada 2-11 august 2021, la Brebu va avea loc Festivalul de Creație și Recreație, un proiect de dezvoltare comunitară și incluziune socială pentru copiii și tinerii defavorizați din comuna Brebu, pus la cale de cinci tineri - Ana, Teodora, Alice, Iasmina și Tobias.

Cei cinci tineri și-au propus să amenajeze și să doteze spațiul oferit de Asociația Club Sportiv ”Neculai Drăgan” din Brebu în vederea desfășurării activităților nonformale creative, cuturale, artistice și de dezvoltare personală atât pe parcursul festivalului, cât și ulterior. Festivalul va cuprinde cinci ateliere de creație și dezvoltare personală prin muzică, pictură/ desen, teatru de improvizație, ceramică și orientare în natură, fiecare cu mai multe module, la care vor participa 40 de elevi, dintre care 80% cu posibilități materiale reduse.
Pentru ca totul să decurgă fără cusur și să fie o experiență memorabilă pentru toată lumea, cei cinci tineri ar avea nevoie de câteva ajutoare, voluntari care să îndeplinească următoarele condiții: să aibă între 14 și 30 ani, să fie interesați sau să aibă abilități într-unul dintre domeniile festivalului, să cunoască și să aplice principiile de bază în lucrul cu tinerii, să fie receptiv la nevoile copiilor, să aibă o atitudine tolerantă și non-discriminatorie, să aibă spirit de inițiativă și entuziasm, să aibă deschidere spre învățare, să fie flexibili, să știe să gestioneze situații conflictuale, să aibă rezistență în situații de stres, să îi placă lucrul cu copii și tineri, să fie dispus să colaboreze cu ceilalți membri din echipă, să păstreze confidențialitatea și să aibă un comportament etic. 
Cei interesați sunt invitați să completeze până la data de 20 iunie2021 formularul de înscriere - aici, iar apoi să urmărească pagina de Facebook a festivalului - aici.

4051 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena Lungu 12.06.2021 21:00 Nepotii mei din Canada vin pe data de 2augut și câteva zile vor avea probleme cu fusul orar Ei ar putea susține seara,ori când ziceți,concerte de vioara pt ca amândoi cânta in orchestra orașului lor.Ei nu aduc și viorile.As pute veni cu ei chiar din 5 August dar nu știu de unde sa împrumut câte o vioara pt fiecare.Dacă îmi puteți spune programul zilnic ca sa știu cum ma încadrez. Cu respect,Elena Lungu

Social

235 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.

2433 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

Alte stiri recente

344 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

769 vizualizari
29 iun. 2022 08:57

Consiliul Local Câmpina va discuta procedura și criteriile concursului pentru ocuparea postului de director al Casei Tineretului

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de joi, 30 iunie 2022, ora 17.00, se va dezbate un proiect privind procedura de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Casei Tineretului, precum și criteriile de selecție a candidaților.