Festivalul de Creație și Recreație de la Brebu caută voluntari!

Social (Categoria articolului)

În perioada 2-11 august 2021, la Brebu va avea loc Festivalul de Creație și Recreație, un proiect de dezvoltare comunitară și incluziune socială pentru copiii și tinerii defavorizați din comuna Brebu, pus la cale de cinci tineri - Ana, Teodora, Alice, Iasmina și Tobias.

Cei cinci tineri și-au propus să amenajeze și să doteze spațiul oferit de Asociația Club Sportiv ”Neculai Drăgan” din Brebu în vederea desfășurării activităților nonformale creative, cuturale, artistice și de dezvoltare personală atât pe parcursul festivalului, cât și ulterior. Festivalul va cuprinde cinci ateliere de creație și dezvoltare personală prin muzică, pictură/ desen, teatru de improvizație, ceramică și orientare în natură, fiecare cu mai multe module, la care vor participa 40 de elevi, dintre care 80% cu posibilități materiale reduse.
Pentru ca totul să decurgă fără cusur și să fie o experiență memorabilă pentru toată lumea, cei cinci tineri ar avea nevoie de câteva ajutoare, voluntari care să îndeplinească următoarele condiții: să aibă între 14 și 30 ani, să fie interesați sau să aibă abilități într-unul dintre domeniile festivalului, să cunoască și să aplice principiile de bază în lucrul cu tinerii, să fie receptiv la nevoile copiilor, să aibă o atitudine tolerantă și non-discriminatorie, să aibă spirit de inițiativă și entuziasm, să aibă deschidere spre învățare, să fie flexibili, să știe să gestioneze situații conflictuale, să aibă rezistență în situații de stres, să îi placă lucrul cu copii și tineri, să fie dispus să colaboreze cu ceilalți membri din echipă, să păstreze confidențialitatea și să aibă un comportament etic. 
Cei interesați sunt invitați să completeze până la data de 20 iunie2021 formularul de înscriere - aici, iar apoi să urmărească pagina de Facebook a festivalului - aici.

3599 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena Lungu 12.06.2021 21:00 Nepotii mei din Canada vin pe data de 2augut și câteva zile vor avea probleme cu fusul orar Ei ar putea susține seara,ori când ziceți,concerte de vioara pt ca amândoi cânta in orchestra orașului lor.Ei nu aduc și viorile.As pute veni cu ei chiar din 5 August dar nu știu de unde sa împrumut câte o vioara pt fiecare.Dacă îmi puteți spune programul zilnic ca sa știu cum ma încadrez. Cu respect,Elena Lungu

Social

4121 vizualizari
25 sept. 2021 14:30

Clubul Copiilor din Câmpina, un loc unde timpul liber al celor mici poate fi petrecut frumos și cu folos

1 comentarii

Clubul Copiilor din municipiul Câmpina se află de ani buni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în incinta Căminului Petrol. Clădirea este veche și cu siguranță trebuie modernizată, dar spațiul în care funcționează Clubul Copiilor este generos și luminos. Aici există mai multe cercuri/ateliere, unde copiii pot petrece timpul liber într-un mod frumos și util, sub supravegherea unor profesori de specialitate. Și, lucru foarte important, aceste cursuri sunt gratuite.

3187 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: