CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Molozul care zace părăsit pe bulevard...

- Actualitate -

Primim de la cititori. Molozul care zace părăsit pe bulevard...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 aceste imagini, care au fost surprinse zilele trecute, joi și vineri, 20 și 21 iulie, pe Strada Podului, la intersecția cu acea porțiune care coboară dinspre Bulevardul Culturii în apropierea locului unde a fost o dată Gura leului, un simbol nedrept distrus și uitat.

Conform imaginilor, în zona respectivă a avut loc o lucrare, poate la zidul de sprijin, poate de altă natură... Cert este că în urma lucrărilor a rezultat niște moloz. Moloz care se odihnește - aproape ostentativ - în ceea ce ar trebui să fie principala zonă de promenadă a câmpinenilor. Poate acum o vede cineva...
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


23 Jul 2023 16:32 2462 vizualizari


Comentarii


  • 24.07.2023 23:36 A.G Până și numărul celor care au lucrat era explicit.Nu știu cum a dat Politia accept la așa ceva.Dar cele 2 Poliții urmăresc babe cu pătrunjel și bureți Că mai mult e peste nivelul lor uman și intelectual.
  • 23.07.2023 18:59 Gigel Este depozitat de firma care (nu) a executat lucrari de reabilitare a iluminatului public.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
262 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
763 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
753 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
800 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV