CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Italianul Francesco Napoli, vedeta ediției din acest an a Festivalului Cașcavelei de la Valea Doftanei

- Eveniment -

Italianul Francesco Napoli, vedeta ediției din acest an a Festivalului Cașcavelei de la Valea Doftanei

În perioada 15-17 septembrie 2023, la Valea Doftanei va avea loc ediția a XX-a a Festivalului Cașcavelei, care nu numai că promovează unul dintre produsele tradiționale specifice acestei zone, dar este și unul dintre evenimentele de top din regiune.

La această ediție jubiliară, organizatorii - Primăria și Consiliul Local Valea Doftanei - au decis să aducă un invitat de peste hotare, care să fie vedeta acestui festival. Și l-au ales pe italianul Francesco Napoli, interpretul multor șlagăre cunoscute precum ”Balla, Balla”, ”Luna tu”, ”Lady Fantasy” sau celebrul ”Marina, Marina”.
În afara lui Francesco Napoli, pe scena de la stadionul din Valea Doftanei vor mai urca Georgiana Lobonț, Alex Velea, Dony, Alexia ”Interstelar”, dar și DJ Conte, Azur, Raluca Guslicor, Boby, Mr. Juve, Radu Ille, Aida, Diana, DJ Baron, Medeea și Alis. Desigur, nu vor lipsi producătorii cu produse tradiționale, inclusiv celebra cașcavea, dar și spațiile de joacă pentru copii, cu animatori, precum și multe alte surprize pregătite de organizatori.


18 Aug 2023 08:14 7245 vizualizari


Comentarii


  • 21.08.2023 11:37 Ion Anul trecut nu a fost niciun producator de cascavea local..vindeau toti sibienii si din bran si de la rucar.. tare sunt curios cum va fi anul acesta.. la festivalul cireselor de la Paulesti PH, nu exista nociun localnic care vindea cirese..dar se fac munti de mici si pastrama!
  • 18.08.2023 20:18 Refec Adriana Bună seara în ce seară vine Francesco Napoli la Festivalul Cascavelei și care este programul detaliat.
166 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
291 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
19734 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
738 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV