CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atletul câmpinean Marius Vasile - locul 4 în proba de aruncarea greutății, la Balcaniada under 20. La opt centimetri de podium...

- Sport -

Atletul câmpinean Marius Vasile - locul 4 în proba de aruncarea greutății, la Balcaniada under 20. La opt centimetri de podium...

Prima competiție internațională cu participare câmpineană din anul 2021 a fost Balcaniada de atletism pentru sportivi sub 20 de ani, care a avut loc sâmbătă, 13 februarie, la Sofia, în capitala Bulgariei. Câmpina a fost reprezentată de Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati” și participant în proba de aruncarea greutății. 

În finala de opt, după calculul hârtiei, luând în considerare recordurile personale ale fiecărui participant, Marius Vasile nu era favorit la o medalie. Cea mai bună performanță a câmpineanului era de 17,03m, alți patru sportivi având performanțe superioare elevului lui Nicolae Pavel. Marius a reușit aruncări bune și foarte bune, toate peste 17 metri, conducând în primele trei serii de aruncări, fiind singurul care a reușit să arunce peste 17 metri. La final, și-a depășit propriul record cu o aruncare de 17,25m, la numai opt centimetri de ocupantul locului al treilea - Alaudin Suma, din Kosovo, cu 17,33m. Celelalte locuri de podium au fost ocupate de un alt kosovar, Humamet Ramadani, cu 17,89m, și de turcul Savaș Parlak, cu 17,45m.
Performanța lui Marius Vasile și a antrenorului său, Nicolae Pavel, rămâne una foarte bună, chiar dacă este firească o amărăciune, atunci când ajungi atât de aproape de podium.


13 Feb 2021 15:09 4738 vizualizari


Comentarii


  • 14.02.2021 19:30 inimage Foarte frumos, felicitari si succes!
1711 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1442 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
636 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV