Atletul câmpinean Marius Vasile - locul 4 în proba de aruncarea greutății, la Balcaniada under 20. La opt centimetri de podium...

Sport (Categoria articolului)

Prima competiție internațională cu participare câmpineană din anul 2021 a fost Balcaniada de atletism pentru sportivi sub 20 de ani, care a avut loc sâmbătă, 13 februarie, la Sofia, în capitala Bulgariei. Câmpina a fost reprezentată de Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati” și participant în proba de aruncarea greutății. 

În finala de opt, după calculul hârtiei, luând în considerare recordurile personale ale fiecărui participant, Marius Vasile nu era favorit la o medalie. Cea mai bună performanță a câmpineanului era de 17,03m, alți patru sportivi având performanțe superioare elevului lui Nicolae Pavel. Marius a reușit aruncări bune și foarte bune, toate peste 17 metri, conducând în primele trei serii de aruncări, fiind singurul care a reușit să arunce peste 17 metri. La final, și-a depășit propriul record cu o aruncare de 17,25m, la numai opt centimetri de ocupantul locului al treilea - Alaudin Suma, din Kosovo, cu 17,33m. Celelalte locuri de podium au fost ocupate de un alt kosovar, Humamet Ramadani, cu 17,89m, și de turcul Savaș Parlak, cu 17,45m.
Performanța lui Marius Vasile și a antrenorului său, Nicolae Pavel, rămâne una foarte bună, chiar dacă este firească o amărăciune, atunci când ajungi atât de aproape de podium.

3772 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • inimage 14.02.2021 19:30 Foarte frumos, felicitari si succes!

Sport

2736 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

1 comentarii

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.

2763 vizualizari
01 mar. 2021 19:25

Pledoarie pentru rugby în plenul Consiliului Local Câmpina

Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 februarie 2021 s-a referit la înființarea, în cadrul Clubul Sportiv Câmpina, a unor noi secții, printre care și cea de rugby. În acest sens, la ședința Consiliului Local a fost prezentă o delegație din partea Federației Române de Rugby, formată din Marius Tincu (antrenor federal), Florin Bonea (director regional de dezvoltare), Constantin Bonea (președintele Comisiei de Citare și Observatori), precum și profesorii câmpineni Ioan Cristea și Bogdan Radu.

Alte stiri recente

578 vizualizari
04 mar. 2021 22:20

Bursele elevilor și lucrările de reparații, principalele subiecte de discuție între reprezentanții Primăriei Câmpina și conducerile unităților de învățământ

La Casa Tineretului a avut loc joi, 4 martie 2021, o întâlnire a conducerii Primăriei Câmpina cu reprezentanții unităților de învățământ din municipiu, fiind invitați atât directorii școlilor, cât și reprezentanți ai asociației de părinți de la fiecare instituție de învățământ în parte. Subiectele principale de discuție au vizat au fost bursele elevilor și lucrările de reparații necesare la școli.

1693 vizualizari
04 mar. 2021 20:59

Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.