Declarație a consilierilor Coaliției de dreapta din Consiliul Local: ”Suntem solidari cu dl. viceprimar Liviu Dumitrache!”

Politică (Categoria articolului)

Din partea celor zece consilieri locali care fac parte din Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina am primit următoare o declarație publică, pe care o redăm integral.

"Ca urmare a apariției în spațiul public a multor speculații și neadevăruri în ceea ce privește colaborarea în cadrul alianței politice USR PLUS, PNL, PMP, Cezar Grama (Partidul Verzilor), dar și în ceea ce privește persoana și activitatea dl. viceprimar Liviu Dumitrache, facem următoarele precizări:
• Până în acest moment, în Consiliul Local, noi, consilierii acestei alianțe am susținut și votat proiectele prezentate de primar sau consilieri care contribuie la dezvoltarea Municipiului Câmpina. Dacă ne referim la acel proiect desfășurat din fonduri private, care a inflamat atât de mult, conceput cu scopul de a crea imagine unor persoane publice, am considerat că fiecare dintre noi poate decide în ce măsură îl susține sau nu.
• Suntem solidari cu dl. viceprimar Liviu Dumitrache, pe care l-am ales să ne reprezinte în executiv și considerăm că atacul josnic la persoana acestuia nu reprezintă decât o altă tentativă de a discredita această alianță.
• Comunicările interne ale grupului prezentate public sunt scoase dintr-un context mai larg. Faptul că putem avea puncte de vedere diferite pe anumite proiecte este normal și în niciun caz asta nu înseamnă că nu colaborăm. Dimpotrivă, dezbatem!
• Considerăm că această alianță este cea mai bună soluție care va asigura în continuare o majoritate în Consiliul Local, în ciuda speculațiilor lansate de anumite persoane în spațiul public".

Semnat, consilieri locali: Adina Gîrbăcică, Viorica Vane, Liviu Dumitrache, Dan Nica, Cezar Grama, Bogdan Ene, Aron Sabo, Valentin Cretu, Florin Marcu, Marius Anghelescu.

Se cuvin câteva precizări.
Am explicat și nu mai reluăm care este diferența dintre alianță și coaliție. Dacă membrii coaliției nu au înțeles nici acum, probabil că nu am explicat noi suficient de bine. 
Declarația celor zece consilieri vine ca și cum noi, CâmpinaTV.ro, am fi fost adversarii acestei coaliții, ceea ce, evident, nu este adevărat. Ar fi fost de așteptat o reacție a celor zece consilieri față de declarațiile publice a doi dintre liderii formațiunilor politice care compun acestă coaliție, iar aici ne referim la Marin Nistor - președintele PNL Câmpina și Adrian Pițigoi - președintele PMP Câmpina. Să înțelegem că cei cinci consilieri ai celor două partide (doi PNL și trei PMP) se dezic de declarațiile publice ale propriilor lideri de partid?
Nu în ultimul rând, declarația celor zece consilieri nu explică fundamentul întregii dezbateri pe marginea acestui subiect, adică mesajul viceprimarului Liviu Dumitrache, care le-a scris consilierilor din Coaliție - ”Nu mă mai întâlnesc nici cu Pițigoi sau Nistor, nici între noi. Fiecare votează cum vrea”. Probabil că, pentru a semna acestă declarație, Liviu Dumitrache s-a întâlnit cu colegii săi...

2936 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • M.F. 12.10.2021 07:09 A vorbit cineva public despre schimbarea viceprimarului Dumitrache? Sau tot ei și-au creat scenarii conspiraționiste? Se ocupă cu împachetat fumul în loc să își vadă de treabă. P.S. Dacă cineva îi vrea locul viceprimarului, tot între aliați trebuie să caute.

Politică

3826 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

9 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

2001 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.