La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Actualitate (Categoria articolului)

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

Bărbatul atacat sâmbătă după-amiază, la Breaza, de un urs are 58 de ani, iar dignosticul medicilor sună destul de sumbru: traumatism cranio-facial cu plagă occipitală, multiple plăgi faciale. A fost preluat de un echipaj cu medic, este conștient, evaluat și stabilizat, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova. Deocamdată, nu se cunosc prea multe date despre împrejurările în care s-aprodus acest incident nefericit. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3473 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Grecu Ionel 26.09.2021 09:00 Stimate autoritati ale statului Roman, cand aveti de gand sa puneti in aplicare o Hotărâre de Urgenta cu privire la atacurile urșilor si animalelor salbatice impotriva oamenilor pasnici?Zilnic si din ce in ce mai des oamenii sufera atavuri din partea animalelor sal atice mai ales a ursilor prezenti oriunde, pe dealuri in gradini pe strada in curtile oamenilir, hiar si in mijlicul unir orase. Viata unui animal salbatuc este mai presus decat viata unui OM? ASTEPT o abordare serioasa a acestir atacuri soldate cu oameni mirti si mutilati. Din nepasarea autoritatilor de la toate nivelele..

Actualitate

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.