CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

- Politică -

Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu se prezintă la alegerile din 9 iunie 2024 cu experiența acumulată sub lupa publică în ultimii patru ani, atât ca politician, cât și ca activist civic. Candidatul SOS România aduced o viziune diferită despre viitorul municipiului Câmpina, bazată pe proiecte concrete care să schimbe trendul actual al scăderii demografice, al îmbătrânirii și sărăcirii populației municipiului nostru,

În anii 2020-2021, s-a remarcat în viata politică a Câmpinei, în calitate de președinte al filialei Prahova, a unui partid pe care l-a promovat în primul eșicher politic la alegerile din 2020, în Parlamentul României.
La nivel local a fost singurul politician care s-a opus ferm dezafectării liniei de cale ferată Câmpina – Câmpinița – Telega, respectiv demolării podului de cale ferată care supratraversa DN1. Acest lucru se întampla în ianuarie 2021, când printr-un comunicat de presă, transmis și publicației noastre, a arătat că linia de cale ferată este necesară dezvoltării zonei Câmpina – Telega, putând asigura un acces rapid al călătorilor de la București, Aeroportul Otopeni și Ploiești, pe de o parte, respectiv dinspre Brașov și Sinaia, către Câmpina. La acel moment PSD și actualul primar își arătau susținerea fără echivoc pentru scoaterea din uz a căii ferate și a podului, mai sus amintite, iar ceilalți actori politici au rămas ”muți”.
Deoarece în noiembrie 2021 Auraș Mihăiță Cucu a fost îndepărtat, fără motiv și fără explicații de la conducerea AUR Prahova, acesta și-a continuat demersurile inițiate politic în anul 2020, devenind activist civic în cadrul asociației ploieștene ”Suntem România”, căreia i-a sprijinit proiectele privind clasarea unor obiective importante în lista monumentelor istorice (LMI) și din partea căreia a primit ajutor pentru reabilitarea Cinematografului Central din Câmpina. Astfel, în primăvara anului 2022, Auraș Mihăiță Cucu și Alex Stoian se adresează Primăriei și Consiliului Local al municipiului Câmpina cu propunerea unui parteneriat public – privat prin care Asociația Suntem România (condusă de Alex Stoian) să preia în administrare, cu scopul de a reabilita și repune în funcțiune Cinematograful Central, ca un centru cultural. La acest moment, se remarca întreaga administrație publică locală – primar și consiliu local, care tratează cu distanță și indiferență, dorința câmpinenilor de a avea un cinematograf funcțional.
Profesional, Auraș Mihăiță Cucu este un jurist cu o experiență de aproape 20 de ani, acumulați atât în domeniul privat cât și în sistemul public, absolvent al Facultății de Drept, al unui Master în Dreptul Afacerilor, are numeroase cursuri absolvite printre care și un curs de expert în accesare fonduri europene.
Auraș Mihăiță Cucu revine în anul 2024 în politică, pentru a transmite câmpinenilor un semnal SOS, prin care cere o schimbare a actualei clase politice, îndepărtată de nevoile cetățenilor. 
Candidatul SOS România se remarcă printr-o atitudine asumată cerând votul câmpinenilor pentru o listă de proiecte ce se caracterizează prin pragmatism și patriotism local.
Astfel, în ceea ce privește parcările și nevoia de siguranță la cutremur a imobilelor din Municipiul Câmpina, Auraș Mihăiță Cucu ne propune o COMASARE a celor două subiecte, cerând tuturor celor responsabili, să abordeze cu celeritate subiectul blocurilor cu risc seismic ridicat, în care locuiesc aproximativ 1000 de câmpineni. În cazul unui seism de peste 6,5 grade Richter posibilitatea unei tragedii colective este foarte mare. Este vorba despre oferirea definitivă a locuințelor de necesitate, din zona Kaufland, către proprietarii apartamentelor din blocurile cu bulină roșie, de pe str. Mihai Eminescu, construite în anii 60, urmând ca acestea să fie demolate și în locul lor să fie construită o parcare supraetajată care să preia tot necesarul zonei, astfel că banda 1 de circulatie a Bulevardului Carol I, din zona Hotelului Muntenia până la ”Casa cărții” să nu mai fie folosită pentru oprire și staționare. 
Auraș Mihăiță Cucu și echipa sa de consilieri SOS Câmpina doresc să dea un suflu nou orașului și să reclădească sufletul urbei de odinioară fiind preocupați pe de o parte de dezvoltarea infrastructurii, de realizarea de proiecte culturale, și nu în cele din urmă, de relansarea economică. Sunt foarte multe proiecte, care pun în practică o viziune aparte, unde familiile, copiii, bunicii să aibă parte de un echilibru social, de timp profesional, cu familia, cu prietenii de mijloace de transport în comun moderne și ecologice.
Din acest municipiu, în care bucuria vieții trebuie să se regăsească de la prichindei până la străbunici, nu poate să lipsească Cinematograful Central care trebuie reabilitat și repus în funcțiune pe aceeași locație unde este acum, dar și redenumit cu numele unei tinere actrițe de film, care își are originile în localitatea noastră.
În afara celor menționate mai sus, lista celor mai importante proicete ale candidatului SOS România este următoarea:
- construirea Centurii de Est a localităţii pentru a se evita traficul prin interiorul localităţii pentru cei care au ca destinaţie comunele, Telega, Brebu, Sotrile, Valea Doftanei etc;
- achiziționarea de autobuze şcolare pentru copiii din cartierele cu case (Câmpiniţa, Muscel, Voila, Broaşte, Păcuri, Slobozia etc);
- achiziţia şi montarea de sisteme de supraveghere video, respectiv iluminat public în dreptul şcolilor, grădiniţelor, parcurilor de joacă şi agrement pentru copii;
- realizarea unui pod rutier între comuna Băneşti şi Câmpina în continuarea Bulevardului Nicolae Bălcescu;
- îmbunătățirea tramei stradale prin redeschiderea unor căi de acces precum aleea din zona Hotelului Muntenia, care face legătura  cu strada Griviţei, strada Castanilor către Liceul Forestier, dar și un acces pietonal în continuarea străzii Ardealului, către Bulevardul Culturii, prin curtea ”Institutului”;
- reabilitarea și redeschiderea ștrandului de la Casa Tineretului;
- reabilitarea clădirii fostului cămin al Liceului Petrol;
- solicitarea către MAI, a retrocedării Parcului Dr. Constantin I. Istrati, care a fost donat oraşului şi naţionalizat de comunişti sau cedarea administraţiei locale a terenurilor şi construcţiilor aferente unităţii de jandarmi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu;
- parcări etajate unde se va achita taxă anuală de parcare pentru rezidenţi şi taxă cu ora pentru nerezidenţi;
- oferirea de terenuri gratuite pentru construcţia de locuinţe în cartiere unde sistematizarea este deja efectuată, fiind puse la dispoziţia beneficiarilor (opţional) planuri complete pentru noile construcţii (cu titlu gratuit).
Auraș Mihăiță Cucu promovează un proiect de ”renaștere economică” prin care companiile IT și de consultanță (corporatiștii din Pipera) să fie atrase pentru a se reloca în Câmpina, unde există multe clădiri abandonate care pot fi închiriate sau cumpărate la prețuri avantajoase, Câmpina fiind în același timp un oraș atractiv pentru tinerii căsătoriți și nu numai/
De asemenea, candidatul SOS România la Primăria Câmpina crede că problema de mediu a batalelor trebuie rezolvată prin înființarea unui institut de cercetare public care să găsească soluții de regenerare a spațiilor otrăvite cu deșeuri petroliere.


09 May 2024 17:45 1158 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
54 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1828 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1811 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1641 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV