Recitaluri și momente de excepție în ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei”, Câmpina 2022

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei” s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate cu prima, doar că registrul muzical a fost diferit. De asemenea, nu a mai plouat, iar sonoritatea numelor de pe afiș s-a adăugat la lista motivelor pentru care în a doua zi a festivalului a fost mai multă lume decât în prima zi.

Pentru început, în jurul prânzului, pe scena amplasată în centrul Câmpinei au urcat copiii. Și au fost interpreți de muzică ușoară și instrumentiști de la Școala Centrală - Abigail Dumitrescu, Maria Mândăianu, Ana Maria Stoian, Ioana Teodora Barbu, Daria Maria Cristian, Sergiu Dobrescu la pian și Luca Crețu la tobe, apoi trupa de dans sportiv ”Ala Dance”, Denisa Fodac (vocal și chitară), trupa de dans sportiv de la Casa Tineretului (instructor Gabriel Dovâncă), soliști vocali de la Clubul Copiilor - Bianca Dima, Carolina Anghel, Ștefania Neagu, Daria Comșa (profesor Alice Botoacă), elevi de la Euterpe Arts Academy (pian și canto), formația ”Chondraix”.
Seara, în prezentarea Lorenei Toma, au urcat pe scenă nume din ce în ce mai importante: solista Livia Pisăliță, care a cântat piesele ”Copacul” și ”După noapte vine zi”, două piese foarte frumoase, dar extrem de grele și rar abordate mai ales de tineri, apoi trupa rock ”Apolo 22” de la Liceul Tehnologic Energetic și formația ”Celesta” (profesor Elisabeta Milea), de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", aceștia din urmă fiind cei cărora publicul le-a cerut un ”bis”.
A urmat Anna Lesko, un adevărat spectacol de sunet și culoare, momentul în care a coborât printre spectatorii aducându-i în extaz pe fanii solistei. Paul Ciuci și Compact au oferit un recital de zile mari, din care nu au lipsit refrene arhicunoscute, pe care le fredonau chiar și cei mai tineri decât vârsta respectivelor melodii. Punctul culminant al serii l-a oferit IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro cu melodii superbe, cu o atmosferă fantastică, dar și cu un moment cu totul și cu totul special aupra căruia vom reveni pe larg.
Ultimul acord muzical a încheiat ediția 2022 a ”Serbărilor Toamnei”. Una care nu a fost perfectă, dar a avut multe puncte mai bune decât la precedentele ediții. Și nu ne rămâne decât să sperăm că sincopele vor fi eliminate, iar calitatea acestui festival va crește de la o ediție la alta. Câmpinenii merită!

1981 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2688 vizualizari
28 sept. 2022 19:57

“Germana pentru simpatici”, un volum de Livia Miu, lansat la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina

Un spațiu inedit pentru lansarea unei cărți, holul de onoare al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, a fost decorul lansării volumului “Germana pentru simpatici”, al Liviei Miu, profesor de limba germana la această instituție de învățământ.

1584 vizualizari
26 sept. 2022 16:10

Vineri, 30 septembrie, va fi lansat cel mai nou volum al lui Alin Ciupală cu evocări despre Câmpina

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” va avea loc lansarea celui mai nou volum de evocări despre Câmpina al istoricului local Alin Ciupală.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: