Recitaluri și momente de excepție în ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei”, Câmpina 2022

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei” s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate cu prima, doar că registrul muzical a fost diferit. De asemenea, nu a mai plouat, iar sonoritatea numelor de pe afiș s-a adăugat la lista motivelor pentru care în a doua zi a festivalului a fost mai multă lume decât în prima zi.

Pentru început, în jurul prânzului, pe scena amplasată în centrul Câmpinei au urcat copiii. Și au fost interpreți de muzică ușoară și instrumentiști de la Școala Centrală - Abigail Dumitrescu, Maria Mândăianu, Ana Maria Stoian, Ioana Teodora Barbu, Daria Maria Cristian, Sergiu Dobrescu la pian și Luca Crețu la tobe, apoi trupa de dans sportiv ”Ala Dance”, Denisa Fodac (vocal și chitară), trupa de dans sportiv de la Casa Tineretului (instructor Gabriel Dovâncă), soliști vocali de la Clubul Copiilor - Bianca Dima, Carolina Anghel, Ștefania Neagu, Daria Comșa (profesor Alice Botoacă), elevi de la Euterpe Arts Academy (pian și canto), formația ”Chondraix”.
Seara, în prezentarea Lorenei Toma, au urcat pe scenă nume din ce în ce mai importante: solista Livia Pisăliță, care a cântat piesele ”Copacul” și ”După noapte vine zi”, două piese foarte frumoase, dar extrem de grele și rar abordate mai ales de tineri, apoi trupa rock ”Apolo 22” de la Liceul Tehnologic Energetic și formația ”Celesta” (profesor Elisabeta Milea), de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", aceștia din urmă fiind cei cărora publicul le-a cerut un ”bis”.
A urmat Anna Lesko, un adevărat spectacol de sunet și culoare, momentul în care a coborât printre spectatorii aducându-i în extaz pe fanii solistei. Paul Ciuci și Compact au oferit un recital de zile mari, din care nu au lipsit refrene arhicunoscute, pe care le fredonau chiar și cei mai tineri decât vârsta respectivelor melodii. Punctul culminant al serii l-a oferit IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro cu melodii superbe, cu o atmosferă fantastică, dar și cu un moment cu totul și cu totul special aupra căruia vom reveni pe larg.
Ultimul acord muzical a încheiat ediția 2022 a ”Serbărilor Toamnei”. Una care nu a fost perfectă, dar a avut multe puncte mai bune decât la precedentele ediții. Și nu ne rămâne decât să sperăm că sincopele vor fi eliminate, iar calitatea acestui festival va crește de la o ediție la alta. Câmpinenii merită!

2391 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3174 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2016 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

155 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1374 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.