Au început lucrările la Centrul Cultural de la Bănești, în valoare de 1,1 milioane euro

Actualitate (Categoria articolului)

După ce a fost finalizată o nouă licitație și s-a încheiat un contract de execuție, administrația locală din Bănești a predat amplasamentul și a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru viitorul Centru Cultural al localității, una dintre investițiile majore, pentru care s-au început demersuri din urmă cu mai mulți ani de către actualul primar al comunei Bănești, George Stoica.

Lucrările au început la modul concret de câteva zile, fiind realizate săpăturile pentru fundația viitorului edificiu. Centrul Cultural va fi realizat la limita dintre satele Bănești și Urleta și va avea o suprafață utilă de 1.273mp desfășurată pe trei niveluri (subsol, parter, etaj). Noua clădire va avea o sală multifuncțională cu o capacitate de 300 locuri, săli de repetiții (la subsol), o bibliotecă și alte spații pentru activități, la etaj.
Construcția Centrului Cultural Bănești este realizată prin Compania Națională de Investiții, iar valoarea acesteia este de aproximativ 5,5 milioane lei, adică 1,1 milioane euro.

2375 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

198 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

338 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

8 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

719 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.