CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost deschis un nou proiect cu fonduri europene la Câmpina, de peste 4 milioane lei

- Actualitate -

A fost deschis un nou proiect cu fonduri europene la Câmpina, de peste 4 milioane lei

”Planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul municipiului Câmpina” este titulatura proiectului cu fonduri europene, care a avut conferința de deschidere joi, 19 ianuarie 2023. Proiectul are o valoare de 4.014.580 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 3.934.288,40 lei.

Este un proiect finanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, iar obiectivele acestuia sunt: crearea de mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local prin dezvoltarea unei Strategii Integrate de Dezvoltare Urbană; sprijinirea introducerii de instrumente, procese de management la nivel local, prin implementarea unui sistem de management al calității și certificarea acestuia; crearea de proceduri simplificate pentru reducerea birocrației față de cetățeni prin organizarea serviciilor gestionate cu ajutorul unui sistem informatic integrat; dezvoltarea gradului de cunoștințe și abilități ale personalului în vederea sprijinirii măsurilor și acțiunilor vizate de acest proiect.
Proiectul ”Planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul municipiului Câmpina” este programat a se finaliza până la 31 august 2023.


19 Jan 2023 19:51 5419 vizualizari


Comentarii


  • 20.01.2023 16:17 Iancu Alexandru Poate actuala administratie rezolva si canalizarile de pe str Orizontului si de la fostul Siga care refuleaza la prima ploaie
  • 20.01.2023 09:27 diss ???...Adică ce faceți concret de banii ăștia? Bănuim că vor fi multe team-building-uri pentru ”instruire”, așa și? Bani și timp chetuiți/ cheltuit aiurea.Să tot fi bugetar și mai ales politician în România. Salarii bune, zile libere căt cuprinde, sporuri pentru orice, bonuri de masă și de concediu, muncă și rezultate...poate în mileniul următor!Uitați-vă cum arată Cămpina și România...
  • 19.01.2023 20:15 Aristide Mamă ce vrajă. Banii puteau fi folosiți în chip mult mai util. Văd că sunt o grămada de ong-isti puși pe fapte mari. Ce naiba măi fraților? Deci concret pe ce cheltuiți 4 milioane? Ce rămâne în urma lor?
244 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
306 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1288 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV