CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Petreceri de Crăciun pentru copii, cu animatori și multe surprize, la Fantasy Club, în Câmpina

- Eveniment -

Petreceri de Crăciun pentru copii, cu animatori și multe surprize, la Fantasy Club, în Câmpina

Moș Crăciun își pregătește sania, renii și tolba plină cu surprize pentru copiii din întreaga lume... Anul acesta, sâmbătă, 23 decembrie, Moș Crăciun va poposi și la Câmpina, la Fantasy Club, în clădirea BCR.

Așadar, părinți și bunici, dacă vreți să oferiți un cadou de neuitat copiilor sau nepoților, cea mai bună alegere este să îi invitați la petrecerea de Crăciun de la Fantasy Club, unde copiii - mari și mici - se vor bucura de două ore de magie, cu acces la ambele spații de joacă, de animator pentru distracție maximă, de bufet cu delicioase plăcinte calde, dar și cu băuturi diverse, dulciuri savuroase și un decor minunat de Crăciun. Sigur, va veni și Moș Crăciun, iar fiecare copil va primi un cadou surpriză. Părinți și bunici, această petrecere de la Fantasy Club Câmpina ar putea fi cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copilul sau nepotul dumneavoastră!
Petrecerile magice de Crăciun vor avea loc sâmbătă, 23 decembrie, în următoarele intervale orare: 10.00 - 12.00; 12.30 - 14.30 și 15.00 - 17.00. Pentru informații suplimentare și rezervări - telefon 0766.058.802 sau direct la Fantasy Club, în Câmpina, clădirea BCR, etajul 4. Accesul la petrecerile magice de Crăciun se face doar pe bază de rezervare, iar costul unei asemenea rezervări este de 80 lei/copil.
De asemenea, vă reamintim că la Fantasy Club se pot organiza evenimente private, petreceri, zile de naștere sau onomastice și orice alte evenimente pentru copii, aceștia având la dispoziție două spații de joacă moderne, cu instalații de cea mai nouă generație, cu jocuri video, animatori, decoruri speciale și tot felul de alte surprize, care să contribuie la o amintire frumoasă pentru copiii dumneavoastră.


17 Dec 2023 12:03 2417 vizualizari


Comentarii






  • 19.12.2023 20:42 Daniel Birliga Recomand cu încredere..... Recomand cu căldură!!! Super locație! Super personal! Super implicare!!! Și pot continua la nesfârșit!!!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
267 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1611 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1168 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2809 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV