CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Strada Industriilor. Un spațiu care pare părăsit. Doar pare...

- Actualitate -

Strada Industriilor. Un spațiu care pare părăsit. Doar pare...

Pe Strada Industriilor din Câmpina există un spațiu privat, care pare părăsit. O clădire dărăpănată și o curte... jumătate plină cu gunoaie, jumătate plină cu mașini.

Despre acest spațiu s-a vorbit de mai multe ori, anii trecuți, în cadrul ședințelor Consiliului Local Câmpina. S-au ridicat niște întrebări, s-au dat jumătăți de răspunsuri. Din informațiile noastre, acest spațiu aparține Schelei Băicoi, dar societatea nu s-a mai ocupat deloc de el. Administrația locală era interesată, la un moment dat, de acest teren, dar a fost doar așa, o discuție. Poate nu ar fi rău să se intereseze acum de mizeria de aici, mai ales că, după cum se vede și din imagini, acest spațiu nu este chiar părăsit. Aici sunt mai multe mașini aparținând unor firme private, inclusiv unei școli de șoferi din Câmpina.


12 Apr 2017 20:27 4648 vizualizari



Comentarii






  • 13.04.2017 13:20 Uta Pana la urma ce avea schela aici?Primaria ar trebui sa faca demersuri,dar fiind in pauza mare(corect zis vacanta de vara) asteptari 0.Si in vechea schela de la Capela Hernea spre Parcul de Rezervoare si Separatoare tot mizerie-Dn 1,atelierele Mecanice ale Institutului si fosta tipografie tot paragina,au bagat banii Petrom in cladirea aia ciudata cu carotele cand era mai simplu sa renovezi ce ai,atelierele Colegiului Istrati din Balcescu la fel.Te apuca groaza cand vezi ca primarul mai vrea un mandat,o masinuta cu full option cand totul in jur e un maidan plin de buruieni si gunoi
2519 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2630 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1479 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5625 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV