CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Salonul de Artă Fotografică ONYX, la cea de-a VII-a ediție

- Eveniment -

Salonul de Artă Fotografică ONYX, la cea de-a VII-a ediție

În perioada 19 aprilie-19 mai 2023, în sala “George Hanibal Văleanu” de la Casa Tineretului din Câmpina publicul poate vedea o expoziție de fotografii din cadrul celei de-a VII-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică ONYX 2023, un proiect inițiat și derulat de Răzvan Băleanu.

Ca în fiecare an, Salonul ONYX se desfășoară sub înaltul patronaj al Societății Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din America. La această ediție au participat 456 de autori din 56 de țări cu 6.693 de lucrari. A fost acordat un numar record de premii, 215. Toate fotografiile acceptate și cele premiate la fiecare categorie în parte sunt disponibile pe site-ul: https://campinaexhibitions.net/onyx/results/2023.
“Mulțumim mult valorosului nostru juriu: Jakab Tibor din Târgu Mureș, dr. Teodor Radu Pantea din Oradea și Mircea Anghel din Craiova, care prin munca lor, au reușit să selecteze în expozitie și să premieze cele mai bune lucrări. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea cu care au participat, succesul acestui salon le este datorat lor!”, a declarat Răzvan Băleanu.
Vă reamintim că Răzvan Băleanu este câmpinean, a absolvit UNATC - specializarea Imagine de film și televiziune și este membru al Societății Americane de Fotografie, Federației Internaționale de Artă Fotografică, Uniunii Globale a Fotografilor, Image Colleague Society International și Uniunii Artiștilor Plastici din România. Are numeroase medalii, premii și mențiuni de onoare și peste 800 de lucrări acceptate la saloanele internaționale de artă fotografică. Lucrările sale au fost expuse în peste 30 de țări din întreaga lume.
Pe site-ul campinaexhibitions.net pot fi văzute toate fotografiile acceptate și premiate de la această ediție a Salonului ONYX, dar și de la edițiile anterioare, precum și alte informații despre organizatorii acestui salon de artă fotografică din ce în ce mai apreciat peste hotare.


19 Apr 2023 20:17 2475 vizualizari


Comentarii






  • 20.04.2023 19:06 A.G Le place aerul Casei Tineretului care aduce a 1989 la consilieri,primar?Așa fac ei cultura.Venit,văzut,plecat.Candva era și centru universitar acolo.De ce pleacă tinerii?Că pensionarii se mulțumesc cu o plasa la 4 ani.Ma refer la analizatorii din Piata.
2503 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
1654 vizualizari 11 May 2024 21:55 Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

În Câmpina există un fenomen care - fără a se bucura de prea multă faimă pe plan local - reușește să atragă tot mai mulți pasionați ai artei fotografice de pe toate meridianele Globului. Este vorba de saloanele de artă fotografică organizate de două ori pe an de Răzvan Băleanu, sub înaltul patronaj al Socieții Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din Statele Unite.

citeste mai mult
2924 vizualizari 11 May 2024 21:07 Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

La Bănești, în week-end-ul 15-16 iunie 2024 va avea loc o nouă ediție a Festivalului Cireșelor. 

citeste mai mult
2616 vizualizari 11 May 2024 16:25 În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

De multă vreme nu a mai fost atâta agitație pe peronul liniei 1 din Gara Câmpina. Prilejul de sâmbătă a fost deschiderea unei expoziții de machete feroviare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV