CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un turc a fost depistat băut în trafic, pe DN1, în apropiere de Câmpina, după un apel al unui alt șofer

- Actualitate -

Un turc a fost depistat băut în trafic, pe DN1, în apropiere de Câmpina, după un apel al unui alt șofer

Aproape de miezul nopții de miercuri spre joi, polițiștii au fost informați prin apelul unui conducător auto de comportamentul suspect al unui alt conducător auto, undeva pe DN1, în apropierea localității Bănești, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina.

În urma acestui apel, polițiștii au depistat în trafic, în comuna Bănești autoturismul în cauză, acesta fiind oprit, pentru control. La volan, a fost identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, cetățean turc, constându-se că emana halenă alcoolică. La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Totodată, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

(Foto cu caracter ilustrativ)


28 Sep 2023 22:32 2162 vizualizari


Comentarii


236 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
297 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1275 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV