Alin Moldoveanu face apel la decență și o competiție electorală corectă în ultima săptămână de campanie

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la Primăria municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, face apel către toate formațiunile politice și alianțele electorale, către toți candidații și echipele acestora, la decență și corectitudine în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

"Putem și trebuie să încheiem această campanie într-un mod pozitiv și constructiv, fără atacuri la persoană, fără minciuni și încercări murdare de manipulare a electoratului. Fac un sincer apel la decență și corectitudine! Având în vedere atacurile permanente la adresa mea, dar mai ales pe cele la adresa familiei mele, precum și informațiile cu privire la pregătirea, în laboratoarele unor partide, de noi atacuri la adresa unor candidați, inclusiv la adresa mea, consider că astfel de lucruri nu trebuie tolerate sub nicio formă. O bătălie politică trebuie dusă bărbătește, cu fair-play și nu cu atacuri care să implice copiii și viața de familie! În ceea ce mă privește, voi avea până la capăt o campanie frumoasă și corectă, bazată doar pe adevăr! Pe susținătorii mei îi rog să facă același lucru și să nu răspundă eventualelor provocări!", este mesajul lui Alin Moldoveanu.

(Postat la comanda candidatului independent Ioan Alin Moldoveanu, CUI mandatar financiar 24200099)

4056 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2713 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.