Alin Moldoveanu face apel la decență și o competiție electorală corectă în ultima săptămână de campanie

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la Primăria municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, face apel către toate formațiunile politice și alianțele electorale, către toți candidații și echipele acestora, la decență și corectitudine în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

"Putem și trebuie să încheiem această campanie într-un mod pozitiv și constructiv, fără atacuri la persoană, fără minciuni și încercări murdare de manipulare a electoratului. Fac un sincer apel la decență și corectitudine! Având în vedere atacurile permanente la adresa mea, dar mai ales pe cele la adresa familiei mele, precum și informațiile cu privire la pregătirea, în laboratoarele unor partide, de noi atacuri la adresa unor candidați, inclusiv la adresa mea, consider că astfel de lucruri nu trebuie tolerate sub nicio formă. O bătălie politică trebuie dusă bărbătește, cu fair-play și nu cu atacuri care să implice copiii și viața de familie! În ceea ce mă privește, voi avea până la capăt o campanie frumoasă și corectă, bazată doar pe adevăr! Pe susținătorii mei îi rog să facă același lucru și să nu răspundă eventualelor provocări!", este mesajul lui Alin Moldoveanu.

(Postat la comanda candidatului independent Ioan Alin Moldoveanu, CUI mandatar financiar 24200099)

2611 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

928 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

2604 vizualizari
23 oct. 2020 10:09

Chiar dacă alegerea sa a fost invalidată de instanță, Bogdan Davidescu a anunțat că va candida din nou la Primăria Șotrile

Ceea ce se întâmplă la Șotrile este nu numai de domeniul incredibilului, dar arată și extrem de gravele lacune ale unei legislații din domeniul juridic, concepută uneori de oameni care nu au nimic în comun cu practica legislativă. Bogdan Davidescu a anunțat pe contul său de Facebook (vezi foto) că va candida din nou la funcția de primar și la viitoarele alegeri locale, care vor fi organizate după ce instanța a invalidat alegerea sa în funcție! Și are dreptul să candideze, însă nu are dreptul... de a fi ales.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1732 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.