Crosul comunei Cornu, la a VII-a ediție. Pe 22 iunie 2019, de la ora 9.00

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 22 iunie 2019, în comuna Cornu va avea loc tradiționalul cros organizat de Clubul Sportiv Kokki (președinte Flavian Grădeanu) în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cornu, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Este un eveniment sportiv care, iată, a ajuns la cea de-a VII-a ediție, și care se bucură în fiecare an de o participare numeroasă. ca și la edițiile precedente, la cros poate participa oricine dorește, indiferent de vârstă. Important este ca fiecare concurent să fie sănătos, apt pentru efortul fizic și să poarte echipament adecvat. Crosul se va desfășura în locația cunoscută - stadionul cel nou din comuna Cornu, situat lângă sala de sport.

Participarea este gratuită. Înscrierea concurenților va începe la ora 9.00, va urma încălzirea, iar la ora 10.30 se va da startul (separat, pentru fiecare categorie de vârstă). Între orele 12.00 și 12.45 este programată festivitatea de premiere. Pe parcursul evenimentului va fi asigurată asistență medicală de către un echipaj SMURD. 

REGULAMENTUL DE DESFĂŞURARE (categorii de vârstă și distanţa):
- sub 6 ani; masculin şi feminin: un sfert de tur de pistă (aprox. 80 m)
- 6-7 ani; masculin şi feminin: o jumătate de tur de pistă (aprox. 160 m)
- 8-9 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- 10-12 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 13-15 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 16-17 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 18-30 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 31-40 ani; masculin: două tururi de pistă (aprox. 640 m) şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- peste 40 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- family run -13 (1 adult și 1 copil din aceeași familie, care nu a împlinit încă 13 ani, indiferent de sex) – ștafeta cu câte 1/2 tur de pistă fiecare coechipier
- family run +13 (1 adult și 1 copil din aceeași familie, minim 13 ani împliniți, indiferent de sex) – ștafeta cu câte 1 tur de pistă fiecare coechipier
Vor fi premiaţi (medalii, diplome, premii din partea sponsorilor) primii trei clasaţi de la fiecare categorie de vârstă şi sex.

3642 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3456 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

3530 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.