Crosul comunei Cornu, la a VII-a ediție. Pe 22 iunie 2019, de la ora 9.00

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 22 iunie 2019, în comuna Cornu va avea loc tradiționalul cros organizat de Clubul Sportiv Kokki (președinte Flavian Grădeanu) în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cornu, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Este un eveniment sportiv care, iată, a ajuns la cea de-a VII-a ediție, și care se bucură în fiecare an de o participare numeroasă. ca și la edițiile precedente, la cros poate participa oricine dorește, indiferent de vârstă. Important este ca fiecare concurent să fie sănătos, apt pentru efortul fizic și să poarte echipament adecvat. Crosul se va desfășura în locația cunoscută - stadionul cel nou din comuna Cornu, situat lângă sala de sport.

Participarea este gratuită. Înscrierea concurenților va începe la ora 9.00, va urma încălzirea, iar la ora 10.30 se va da startul (separat, pentru fiecare categorie de vârstă). Între orele 12.00 și 12.45 este programată festivitatea de premiere. Pe parcursul evenimentului va fi asigurată asistență medicală de către un echipaj SMURD. 

REGULAMENTUL DE DESFĂŞURARE (categorii de vârstă și distanţa):
- sub 6 ani; masculin şi feminin: un sfert de tur de pistă (aprox. 80 m)
- 6-7 ani; masculin şi feminin: o jumătate de tur de pistă (aprox. 160 m)
- 8-9 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- 10-12 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 13-15 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 16-17 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 18-30 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 31-40 ani; masculin: două tururi de pistă (aprox. 640 m) şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- peste 40 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- family run -13 (1 adult și 1 copil din aceeași familie, care nu a împlinit încă 13 ani, indiferent de sex) – ștafeta cu câte 1/2 tur de pistă fiecare coechipier
- family run +13 (1 adult și 1 copil din aceeași familie, minim 13 ani împliniți, indiferent de sex) – ștafeta cu câte 1 tur de pistă fiecare coechipier
Vor fi premiaţi (medalii, diplome, premii din partea sponsorilor) primii trei clasaţi de la fiecare categorie de vârstă şi sex.

4699 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1738 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1748 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1284 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.