Andrei Istrate este candidatul UNPR la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

UNPR Câmpina și-a desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului. Este vorba despre Andrei Istrate, un tânăr de 36 de ani, inginer constructor ca și pregătire, director tehnic la o firmă din municipiu și fost președinte al Forței Civice. Istrate nu este la prima experiență ca și candidat la Primăria Câmpina.

Câțiva ani buni a fost membru al Partidului România Mare pe lista căruia a candidat pentru un mandat de consilier local la alegerile din 2008. Apoi, în 2012, a candidat din partea PRM la funcția de primar. Ulterior a condus Forța Civică, partid cu care, la europarlamentarele din mai 2014, a obținut aproape 6% din voturile câmpinenilor. În toamna lui 2014, Forța Civică a fuzionat prin absorbție cu PDL, apoi PDL s-a unit cu liberalii și au format noul PNL. 
În noul său partid, Andrei Istrate nu s-a mai regăsit, a fost oarecum tras pe linie moartă și a preferat să plece la UNPR din partea căruia, iată, candidează acum la Primăria Câmpina. În al doilea municipiu al județului, UNPR a preferat să aibă candidat propriu la Primărie și o listă completă pentru Consiliul Local, spre deosebire de alte localități unde s-a aliat fie cu PNL, fie cu PSD.

10203 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 17.03.2016 15:34 super manevră! Istrate este omul infiltrat de Tiseanu la UNPR pentru a o bloca pe Jenica. Cu PSD în derivă și mulți alții de umplutură, primarul defilează spre al patrulea mandat.
  • As 20.03.2016 20:12 PSD in deriva?Cum s-a ajuns la aceasta concluzie?Eu vad altfel problema:alegerea d-lui Candea este o solutie viabila.
  • rares 16.05.2016 21:23 Tiseanu cu asemenea contracandidați este invincibil😂

Politică

2063 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2202 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.