Andrei Istrate este candidatul UNPR la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

UNPR Câmpina și-a desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului. Este vorba despre Andrei Istrate, un tânăr de 36 de ani, inginer constructor ca și pregătire, director tehnic la o firmă din municipiu și fost președinte al Forței Civice. Istrate nu este la prima experiență ca și candidat la Primăria Câmpina.

Câțiva ani buni a fost membru al Partidului România Mare pe lista căruia a candidat pentru un mandat de consilier local la alegerile din 2008. Apoi, în 2012, a candidat din partea PRM la funcția de primar. Ulterior a condus Forța Civică, partid cu care, la europarlamentarele din mai 2014, a obținut aproape 6% din voturile câmpinenilor. În toamna lui 2014, Forța Civică a fuzionat prin absorbție cu PDL, apoi PDL s-a unit cu liberalii și au format noul PNL. 
În noul său partid, Andrei Istrate nu s-a mai regăsit, a fost oarecum tras pe linie moartă și a preferat să plece la UNPR din partea căruia, iată, candidează acum la Primăria Câmpina. În al doilea municipiu al județului, UNPR a preferat să aibă candidat propriu la Primărie și o listă completă pentru Consiliul Local, spre deosebire de alte localități unde s-a aliat fie cu PNL, fie cu PSD.

9627 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 17.03.2016 15:34 super manevră! Istrate este omul infiltrat de Tiseanu la UNPR pentru a o bloca pe Jenica. Cu PSD în derivă și mulți alții de umplutură, primarul defilează spre al patrulea mandat.
  • As 20.03.2016 20:12 PSD in deriva?Cum s-a ajuns la aceasta concluzie?Eu vad altfel problema:alegerea d-lui Candea este o solutie viabila.
  • rares 16.05.2016 21:23 Tiseanu cu asemenea contracandidați este invincibil😂

Politică

3112 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2566 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

7 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1731 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.