Andrei Istrate este candidatul UNPR la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

UNPR Câmpina și-a desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului. Este vorba despre Andrei Istrate, un tânăr de 36 de ani, inginer constructor ca și pregătire, director tehnic la o firmă din municipiu și fost președinte al Forței Civice. Istrate nu este la prima experiență ca și candidat la Primăria Câmpina.

Câțiva ani buni a fost membru al Partidului România Mare pe lista căruia a candidat pentru un mandat de consilier local la alegerile din 2008. Apoi, în 2012, a candidat din partea PRM la funcția de primar. Ulterior a condus Forța Civică, partid cu care, la europarlamentarele din mai 2014, a obținut aproape 6% din voturile câmpinenilor. În toamna lui 2014, Forța Civică a fuzionat prin absorbție cu PDL, apoi PDL s-a unit cu liberalii și au format noul PNL. 
În noul său partid, Andrei Istrate nu s-a mai regăsit, a fost oarecum tras pe linie moartă și a preferat să plece la UNPR din partea căruia, iată, candidează acum la Primăria Câmpina. În al doilea municipiu al județului, UNPR a preferat să aibă candidat propriu la Primărie și o listă completă pentru Consiliul Local, spre deosebire de alte localități unde s-a aliat fie cu PNL, fie cu PSD.

10414 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 17.03.2016 15:34 super manevră! Istrate este omul infiltrat de Tiseanu la UNPR pentru a o bloca pe Jenica. Cu PSD în derivă și mulți alții de umplutură, primarul defilează spre al patrulea mandat.
  • As 20.03.2016 20:12 PSD in deriva?Cum s-a ajuns la aceasta concluzie?Eu vad altfel problema:alegerea d-lui Candea este o solutie viabila.
  • rares 16.05.2016 21:23 Tiseanu cu asemenea contracandidați este invincibil😂

Politică

1145 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1580 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

277 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.