Incredibil! Ce aruncă unii câmpineni la containerele de colectare selectivă...

Social (Categoria articolului)

Pentru curățenia municipiului Câmpina se fac eforturi importante pe mai multe paliere - administrația locală, operatorul de salubritate, societatea civilă, cu toții încercând să contribuie la un oraș mai curat, mai frumos, mai civilizat. Cu toate acestea, apar situații care de-a dreptul oripilează!

Mai mulți cititori ne-au semnalat dezastrul de la containerele de colectare selectivă de pe Strada Vasile Lucaci, situată între străzile Bobâlna și Popa Șapcă. Ei bine, ceea ce am văzut acolo efectiv ne-a îngrozit, iar în materie de mizerie și de ce pot arunca unii oameni chiar am văzut destule...
De la farfurii cu urme de mâncare la găleți de vopsea cu materiale textile murdare, de la saci cu tot felul de gunoaie menajere la... ușă de frigider. În plus, una dintre ușile care, teoretic, ar trebui să fie încuiată era larg deschisă, arătând și în interior aceeași mizerie. O imagine dezolantă, care nu face cinste localității și îi dezonorează pe cei care au contribuit la o asemenea mizerie!

2831 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetățean 06.05.2021 23:57 Aceeași situație a fost și pe Bogdan Vasile. Rezolvarea a fost desființarea containerelor. În lipsa unor camere de filmat pentru identificarea celor lipsiți de bun simț, asa se va întâmpla mereu.
  • Tudor 07.05.2021 09:02 Referitor la gunoiul din știre, vă rog să-mi spuneți unde trebuie să ducem: farfuriile- ceramică, gălețile- plastic, haine- textile. Aștept răspunsul ca update. Un pic de informare din partea operatorului de salubritate nu ar strica.
  • M F 08.05.2021 12:32 Nu e deloc izolat cazul, probabil ca majoritatea acestor pubele se afla in aceeasi situatie. Am vazut asta personal in ultimii ani de nu-stiu-cate ori, la cel putin 10 rampe diferite cu pubele, aferente blocurilor.
  • Mirel 08.05.2021 19:23 Ar trebui ca operatorul de salubrizare sa ne spună ni noua, cetățenilor, unde sa ducem vesela de ceramica, textilele, etc.. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la organele competente. Va mulțumesc!

Social

3146 vizualizari
18 iun. 2021 18:11

Oferta educațională a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina pentru anul de învățământ 2021-2022

În perioada 7 iunie - 10 septembrie, Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina face înscrieri pentru anul de învățământ 2021-2022. Planul de școlarizare cuprinde 75 locuri la specialitatea asistent medical generalist (3 ani, cursuri de zi) și 25 locuri la specialitatea asistent medical de farmacie (3 ani, cursuri de zi), ambele specializări fiind acreditate de Ministerul Educației și Cercetării.

4236 vizualizari
17 iun. 2021 19:03

Școala de șoferi Autoprof Câmpina premiază performanța. Reduceri pentru elevii cu media generală peste 9

Școala de șoferi Autoprof din Câmpina funcționează din anul 2005 și este un adevărat etalon în domeniu, fiind recunoscută ca o instituție care apreciază performanța. Acum, Autoprof vine cu o nouă provocare – acordă reduceri pentru elevii cu rezultate bune la învățătură, media generală peste 9 pe cel puțin un semestru.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.