Incredibil! Ce aruncă unii câmpineni la containerele de colectare selectivă...

Social (Categoria articolului)

Pentru curățenia municipiului Câmpina se fac eforturi importante pe mai multe paliere - administrația locală, operatorul de salubritate, societatea civilă, cu toții încercând să contribuie la un oraș mai curat, mai frumos, mai civilizat. Cu toate acestea, apar situații care de-a dreptul oripilează!

Mai mulți cititori ne-au semnalat dezastrul de la containerele de colectare selectivă de pe Strada Vasile Lucaci, situată între străzile Bobâlna și Popa Șapcă. Ei bine, ceea ce am văzut acolo efectiv ne-a îngrozit, iar în materie de mizerie și de ce pot arunca unii oameni chiar am văzut destule...
De la farfurii cu urme de mâncare la găleți de vopsea cu materiale textile murdare, de la saci cu tot felul de gunoaie menajere la... ușă de frigider. În plus, una dintre ușile care, teoretic, ar trebui să fie încuiată era larg deschisă, arătând și în interior aceeași mizerie. O imagine dezolantă, care nu face cinste localității și îi dezonorează pe cei care au contribuit la o asemenea mizerie!

3020 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetățean 06.05.2021 23:57 Aceeași situație a fost și pe Bogdan Vasile. Rezolvarea a fost desființarea containerelor. În lipsa unor camere de filmat pentru identificarea celor lipsiți de bun simț, asa se va întâmpla mereu.
  • Tudor 07.05.2021 09:02 Referitor la gunoiul din știre, vă rog să-mi spuneți unde trebuie să ducem: farfuriile- ceramică, gălețile- plastic, haine- textile. Aștept răspunsul ca update. Un pic de informare din partea operatorului de salubritate nu ar strica.
  • M F 08.05.2021 12:32 Nu e deloc izolat cazul, probabil ca majoritatea acestor pubele se afla in aceeasi situatie. Am vazut asta personal in ultimii ani de nu-stiu-cate ori, la cel putin 10 rampe diferite cu pubele, aferente blocurilor.
  • Mirel 08.05.2021 19:23 Ar trebui ca operatorul de salubrizare sa ne spună ni noua, cetățenilor, unde sa ducem vesela de ceramica, textilele, etc.. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la organele competente. Va mulțumesc!

Social

293 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

3189 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

Alte stiri recente

2686 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.

1523 vizualizari
21 sept. 2021 21:49

Guvernul a dat Prahovei (și Câmpinei) 30% din suma necesară pentru refacerea infrastructurii afectate de calamități naturale

Scriam recent despre faptul că municipiul Câmpina  primit 2,75 milioane lei de la Fondul de Intervenție al Guvernului în caz de calamități pentru refacerea unor străzi afectate de alunecările de teren. Prin aceeași hotărâre de Guvern, suma totală alocată județului Prahova este de 118.332.000 lei, din care 25.824.000 lei sunt alocați Consiliului Județean, iar diferența de 92.508.000 lei este împărțită primăriilor. O sumă importantă la nivel de județ, dar insuficientă pentru toate problemele generate de inundațiile din vara acestui an. Practic, suma alocată este de 30% din suma solicitată.