Incredibil! Ce aruncă unii câmpineni la containerele de colectare selectivă...

Social (Categoria articolului)

Pentru curățenia municipiului Câmpina se fac eforturi importante pe mai multe paliere - administrația locală, operatorul de salubritate, societatea civilă, cu toții încercând să contribuie la un oraș mai curat, mai frumos, mai civilizat. Cu toate acestea, apar situații care de-a dreptul oripilează!

Mai mulți cititori ne-au semnalat dezastrul de la containerele de colectare selectivă de pe Strada Vasile Lucaci, situată între străzile Bobâlna și Popa Șapcă. Ei bine, ceea ce am văzut acolo efectiv ne-a îngrozit, iar în materie de mizerie și de ce pot arunca unii oameni chiar am văzut destule...
De la farfurii cu urme de mâncare la găleți de vopsea cu materiale textile murdare, de la saci cu tot felul de gunoaie menajere la... ușă de frigider. În plus, una dintre ușile care, teoretic, ar trebui să fie încuiată era larg deschisă, arătând și în interior aceeași mizerie. O imagine dezolantă, care nu face cinste localității și îi dezonorează pe cei care au contribuit la o asemenea mizerie!

3383 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetățean 06.05.2021 23:57 Aceeași situație a fost și pe Bogdan Vasile. Rezolvarea a fost desființarea containerelor. În lipsa unor camere de filmat pentru identificarea celor lipsiți de bun simț, asa se va întâmpla mereu.
  • Tudor 07.05.2021 09:02 Referitor la gunoiul din știre, vă rog să-mi spuneți unde trebuie să ducem: farfuriile- ceramică, gălețile- plastic, haine- textile. Aștept răspunsul ca update. Un pic de informare din partea operatorului de salubritate nu ar strica.
  • M F 08.05.2021 12:32 Nu e deloc izolat cazul, probabil ca majoritatea acestor pubele se afla in aceeasi situatie. Am vazut asta personal in ultimii ani de nu-stiu-cate ori, la cel putin 10 rampe diferite cu pubele, aferente blocurilor.
  • Mirel 08.05.2021 19:23 Ar trebui ca operatorul de salubrizare sa ne spună ni noua, cetățenilor, unde sa ducem vesela de ceramica, textilele, etc.. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la organele competente. Va mulțumesc!

Social

689 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.