Incredibil! Ce aruncă unii câmpineni la containerele de colectare selectivă...

Social (Categoria articolului)

Pentru curățenia municipiului Câmpina se fac eforturi importante pe mai multe paliere - administrația locală, operatorul de salubritate, societatea civilă, cu toții încercând să contribuie la un oraș mai curat, mai frumos, mai civilizat. Cu toate acestea, apar situații care de-a dreptul oripilează!

Mai mulți cititori ne-au semnalat dezastrul de la containerele de colectare selectivă de pe Strada Vasile Lucaci, situată între străzile Bobâlna și Popa Șapcă. Ei bine, ceea ce am văzut acolo efectiv ne-a îngrozit, iar în materie de mizerie și de ce pot arunca unii oameni chiar am văzut destule...
De la farfurii cu urme de mâncare la găleți de vopsea cu materiale textile murdare, de la saci cu tot felul de gunoaie menajere la... ușă de frigider. În plus, una dintre ușile care, teoretic, ar trebui să fie încuiată era larg deschisă, arătând și în interior aceeași mizerie. O imagine dezolantă, care nu face cinste localității și îi dezonorează pe cei care au contribuit la o asemenea mizerie!

3636 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetățean 06.05.2021 23:57 Aceeași situație a fost și pe Bogdan Vasile. Rezolvarea a fost desființarea containerelor. În lipsa unor camere de filmat pentru identificarea celor lipsiți de bun simț, asa se va întâmpla mereu.
  • Tudor 07.05.2021 09:02 Referitor la gunoiul din știre, vă rog să-mi spuneți unde trebuie să ducem: farfuriile- ceramică, gălețile- plastic, haine- textile. Aștept răspunsul ca update. Un pic de informare din partea operatorului de salubritate nu ar strica.
  • M F 08.05.2021 12:32 Nu e deloc izolat cazul, probabil ca majoritatea acestor pubele se afla in aceeasi situatie. Am vazut asta personal in ultimii ani de nu-stiu-cate ori, la cel putin 10 rampe diferite cu pubele, aferente blocurilor.
  • Mirel 08.05.2021 19:23 Ar trebui ca operatorul de salubrizare sa ne spună ni noua, cetățenilor, unde sa ducem vesela de ceramica, textilele, etc.. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la organele competente. Va mulțumesc!

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1306 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1006 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.