'Există viață și după pensie', motto-ul noii asociații a pensionarilor din Câmpina

Social (Categoria articolului)

De astăzi, la Câmpina funcționează Asociația Pensionarilor, ca filială locală a Asociației Pensionarilor Prahova. Deschiderea oficială a avut loc la Clubul Pensionarilor din incinta Căminului Petrol, în prezența președintei de la județ, Sofia Cioc. Filiala de la Câmpina este condusă de Alexandrina Minculescu.

Au participat aproximativ 30 de pensionari câmpineni, care s-au înscris în asociație, iar alături de ei au fost prezenți și reprezentanți ai administrației locale: primarul Horia Tiseanu, consilierul său personal - Marian Dulă, consilierii locali Viorel Bondoc și Gabriel Dima. 
'În Câmpina nu a mai funcționat de multă vreme o astfel de organizație, motiv pentru care am întreprins toate demersurile necesare pentru a înființa această filială. Am avut tot sprijinul conducerii Asociației Pensionarilor Prahova, iar scopul nostru este acela de a demonstra că viața nu se termină odată cu ieșirea la pensie. Putem fi activi și ne putem bucura de viață la orice vârstă. În cadrul asociației ne vom întâlni periodic și vom organiza diferite acțiuni, ne vom distra, ne vom plimba, ne vom ajuta cu sfaturi și vom demostra tuturor că există viață și după pensionare. Ușile nostre sunt deschise tuturor persoanelor de vârsta a treia', a declarat Alexandrina Minculescu, președintele Asociației Pensionarilor Câmpina.
Primarul Horia Tiseanu a promis sprijin din partea administrației locale pentru noua asociație mai ales că 'într-un viitor nu foarte îndepărtat s-ar putea să vin să mă înscriu și eu în asociația dvs., pentru că omul trebuie să mai iasă și la pensie la un moment dat'.

8038 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cristi 22.09.2016 22:46 Ieri, Statescu a fost scos din schema, dupa ce sentinta impotriva sa a ramas definitiva! Azi, Tiseanu vorbeste de pensionare! O fi doar o coincindenta? Eu nu cred in coincidente! Simte vulpoiul asta batran ceva!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vyo 28.09.2016 17:57 Ce ti-e si viata asta! Joi vorbea Tiseanu de pensionare si marti l-a facut DNA-ul sa nu mai ie primar!

Social

1343 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

641 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

363 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.