CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, administrația locală va putea delega transportul public de persoane prin negociere directă

- Actualitate -

La Câmpina, administrația locală va putea delega transportul public de persoane prin negociere directă

Pe 30 aprilie 2023 expiră contractul cu societatea Eliro pentru delegarea serviciului public de transport local de persoane la Câmpina. 

Pentru că la licitația organizată de administrația câmpineană, conform hotărării Consiliului Local 229 din 29 noiembrie 2022, nu s-a depus nicio ofertă, acum, s-a ajuns la o situație limită. În acest context, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc vineri, 7 aprilie 2023, s-a decis modificarea și completarea hotărârii în baza căreia s-a organizat licitația pentru delegarea transportului public local de persoane. Practic, modificarea, realizată conform Legii 99/2016 privind achizițiile sectoriale, permite administrației locale ca delegarea acestui serviciu să se facă prin negociere fără invitație prealabilă.
Consiliul Local Câmpina a aprobat această procedură specială.
Vă reamintim că problemele în asigurarea continuității transportului public local intervin din faptul că administrația locală este foarte aproape de a aduce autobuzele electrice, contractate deja printr-un proiect cu fonduri europene. Pentru că este o perioadă foarte scurtă pentru care trebuie asigurat servicul de transport public local, nicio firmă nu se prea înghesuie... Acum, rămâne de văzut cum va negocia administrația câmpineană această problemă.


08 Apr 2023 14:23 2680 vizualizari


Comentarii


  • 11.04.2023 15:03 Danut A Dupa parerea mea, autobuzele nu vor veni mai devreme de 3-4 ani.Ca atare primaria este intr-o situatie limita. Contractul expira in 30.04.2023 si orasul poate ramane fara transport. Raman totusi niste intrebari la care primaria ar trebui sa dea raspuns: 1. Cum s-a ajuns in situatia aceasta? 2.De ce nu este nici o firma interesata, nici macar societatea care asigura transportul local? 3.Sunt cumva niste conditii impuse la licitatie care sunt in defavoarea firmelor? De ce nu a prelungit primaria contractul cu firma care actualmente opereaza pe traseele locale, pana cand ajungeau autobuzele electrice si nu se mai ajungea in situatia actuala? Ce ar fi facut primaria in situatia in care societatea Eliro nu ar fi prelungit contractul care a expirat la 30.10.2022?
2084 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
546 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1928 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1749 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV