Două sportive de la CS Câmpina au participat la Cupa ”Prichindelul”, la natație

Sport (Categoria articolului)

Cupa “Prichindelul” la natație, desfășurată în week-end-ul 22-23 aprilie și organizată de Liga Performanței în Natație pentru copii de 6-9 ani, a fost un excelent prilej pentru 18 cluburi din țară să participe și să ofere ”prichindeilor” șansa participării la un concurs.

Clubul Sportiv Câmpina prin cele două sportive înscrise a obținut următoarele rezultate: 
Gabriela Agata Bădescu (9 ani) - locul 2 la 50 m spate, locul 5 la 50 m craul, locul 7 la 50 m fluture și locul 8 la 50 m bras;
Livia Brotoiu (7 ani) - locul 6 la 50 m fluture, locul 14 la 50 m craul și locul 19 la 50 m spate.
Ambele sportive sunt pregătite de Adrian Stoican.
De menționat este faptul că cele două sportive au punctat și în clasamentul general pe cluburi adunând 17 puncte și asigurând clubului câmpinean un loc 9 din 18 la finalul competiției.
Secția de natație a CS Câmpina are patru sportivi calificați la Campionatul Național, unde se așteaptă și obținerea unui loc de podium.

2478 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

570 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

621 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

837 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.