CONTACT

Gabriel Cojocaru, președintele CS Barracuda: ”Numai cei patru performeri pregătiți de mine au adus bazinului din Câmpina încasări de peste 200.000 lei”

- Sport -

Gabriel Cojocaru, președintele CS Barracuda: ”Numai cei patru performeri pregătiți de mine au adus bazinului din Câmpina încasări de peste 200.000 lei”

Invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, Gabriel Cojocaru - fondator, președinte și antrenor al CS Barracuda Câmpina, a vorbit pe larg despre activitatea clubului său, dar și despre ceea ce se întâmplă la bazinul didactic din Câmpina.

Gabriel Cojocaru a vorbit pe larg despre activitatea celor patru sportivi de mare performanță, pe care îi pregătește la Câmpina, despre obiectivele lor din acest an, dar și depsre țintele înalte propuse - participarea la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, de peste patru ani. De asemenea, a vorbit despre cum se resimte până la Câmpina, mai ales în activitatea de selecție, ”fenomenul Popovici”. 
De asemenea, Gabriel Cojocaru a explicat care au fost argumentele pentru care au ales o colaborare cu clubul Corona Brașov. ”Copiii au fost extrem de dezamăgiți că nu s-a găsit înțelegere la clubul municipalității din Câmpina și au fost nevoiți să ajungă la varianta de a concurs pentru un club din altă localitate”, ne-a spus Gabriel Cojocaru. Invitatul nostru a povestit cum arată o zi din viața unui campion de natație la Câmpina, un program cu adevărat spartan, la care puțin copii s-ar încumeta. ”Dacă nu există pasiune dusă la extrem și cineva cu cap, care să coordoneze, nu poți face performanță în natație”, a fost una dintre concluziile lui Gabriel Cojocaru.
În privința activității de la bazinul didactic, invitatul nostru a spus că ”în ultimul an, numai cei patru performeri pregătiți de mine au adus bazinului din Câmpina încasări de peste 200.000 lei, care pot fi oricând demonstrate cu chitanțe și acte. Și acești copii sunt ai Câmpinei, și părinții lor plătesc taxe și impozite la Câmpina, dar nu s-a dorit să se găsească înțelegere și să se acorde niște facilități măcar pentru cei care urcă pe podium”.
Așadar, nu ratați emisiunea cu Gabriel Cojocaru, pentru că veți avea ocazia să aflați lucruri interesante!


06 Feb 2024 19:49 3497 vizualizari


Comentarii






1740 vizualizari 06 May 2024 11:41 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Marți și miercuri sunt programate jocurile etapei a 28-a din Liga A Prahova, la fotbal, competiție care se apropie cu pași repezi de fluierul final. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
3655 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
2955 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
2288 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV