Gabriel Cojocaru, președintele CS Barracuda: ”Numai cei patru performeri pregătiți de mine au adus bazinului din Câmpina încasări de peste 200.000 lei”

Sport (Categoria articolului)

Invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, Gabriel Cojocaru - fondator, președinte și antrenor al CS Barracuda Câmpina, a vorbit pe larg despre activitatea clubului său, dar și despre ceea ce se întâmplă la bazinul didactic din Câmpina.

Gabriel Cojocaru a vorbit pe larg despre activitatea celor patru sportivi de mare performanță, pe care îi pregătește la Câmpina, despre obiectivele lor din acest an, dar și depsre țintele înalte propuse - participarea la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, de peste patru ani. De asemenea, a vorbit despre cum se resimte până la Câmpina, mai ales în activitatea de selecție, ”fenomenul Popovici”. 
De asemenea, Gabriel Cojocaru a explicat care au fost argumentele pentru care au ales o colaborare cu clubul Corona Brașov. ”Copiii au fost extrem de dezamăgiți că nu s-a găsit înțelegere la clubul municipalității din Câmpina și au fost nevoiți să ajungă la varianta de a concurs pentru un club din altă localitate”, ne-a spus Gabriel Cojocaru. Invitatul nostru a povestit cum arată o zi din viața unui campion de natație la Câmpina, un program cu adevărat spartan, la care puțin copii s-ar încumeta. ”Dacă nu există pasiune dusă la extrem și cineva cu cap, care să coordoneze, nu poți face performanță în natație”, a fost una dintre concluziile lui Gabriel Cojocaru.
În privința activității de la bazinul didactic, invitatul nostru a spus că ”în ultimul an, numai cei patru performeri pregătiți de mine au adus bazinului din Câmpina încasări de peste 200.000 lei, care pot fi oricând demonstrate cu chitanțe și acte. Și acești copii sunt ai Câmpinei, și părinții lor plătesc taxe și impozite la Câmpina, dar nu s-a dorit să se găsească înțelegere și să se acorde niște facilități măcar pentru cei care urcă pe podium”.
Așadar, nu ratați emisiunea cu Gabriel Cojocaru, pentru că veți avea ocazia să aflați lucruri interesante!

3330 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

861 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările:

1511 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

Alte stiri recente

178 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

163 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.