Sală goală la dezbaterea publică privind prelungirea Planului Urbanistic General al Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Marți, 21 februarie, de la ora 15.00, în sala de ședințe de la Casa Tineretului, a fost programată dezbaterea publică pe tema prelungirii valabilității Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Câmpina și al Regulamentului de Urbanism.

Dezbaterea a durat numai câteva minute, pentru că... nu a interesat aproape pe nimeni. O sală aproape goală, în afara reprezentanților Primăriei Câmpina - primarul Alin Moldoveanu, secretarul general Elena Moldoveanu, arhitectul șef Roxana Pandele, directorul juridic Iulian Anton, Lavinia Bălan - șefa Serviciului Administrație Publică, Grigore Crijanovschi - șeful Serviciului ADPP, Nicoleta Hodoboc - de la Serviciul Urbanism și Mihaela Stoica - de la Serviciul de Administrație Publică Locală și Relații cu Publicul, fiind prezent doar Marian Nistor, președinte al Asociației pentru Câmpina.
În condițiile în care acesta nu a avut nimic de spus, au vorbit doar reprezentanții administrației locale - primarul Alin Moldoveanu și arhitecta șefă Roxana Pandele. (video)
Mai mult, Alin Moldoveanu a ținut să precizeze: ”Fiind vorba doar de prelungirea unui document vechi, unii nu sunt interesați. Dacă era vorba de ceva nou, mai mulți, aceiași, ar fi fost împotrivă să nu cumva să se realizeze ceva în actuala administrație”.
Practic, organizarea acestei dezbateri s-a datorat doar necesității de a urgenta lucrurile având în vedere că actualul PUG expiră pe 28 februarie 2023.

2286 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 22.02.2023 06:39 Inca o palma pe obrazul actualei administratii. Lumea s-a saturat de astfel de teme propuse de omul cu banderola. In plus, vad ca sufera rau de mania persecutiei. Vede peste tot numai dusmani.
  • Andreea State 22.02.2023 06:43 Cine să vina la dezbatere, că trei sferturi din oras nici nu stie ce e ala PUG si oricum era doar o formalitate cum spuneti si dv.
  • Eduard 22.02.2023 09:11 Din nou agresivitate și discurs antisocial?
  • xp98g 22.02.2023 14:07 Este un joc de lumini și umbre, în care toate umbrele ies la iveală. Iar când umbra vine la lumină, nu mai este umbră. Așadar, este un proces de luminare.
  • Cosmin 22.02.2023 17:19 Si cine va asteptati sa vina marti de la 15:00? Din fericire inca exista oameni care au job-uri in orasul asta. Este o zi in timpul saptamanii la o ora la care majoritatea inca au program de lucru. Nu toata lumea poate pleca cum fac bugetarii de la 12:00 de nu ii mai gasesti nicaieri...

Actualitate

983 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

1 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

1760 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

2 comentarii

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.