CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sală goală la dezbaterea publică privind prelungirea Planului Urbanistic General al Câmpinei

- Actualitate -

Sală goală la dezbaterea publică privind prelungirea Planului Urbanistic General al Câmpinei

Marți, 21 februarie, de la ora 15.00, în sala de ședințe de la Casa Tineretului, a fost programată dezbaterea publică pe tema prelungirii valabilității Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Câmpina și al Regulamentului de Urbanism.

Dezbaterea a durat numai câteva minute, pentru că... nu a interesat aproape pe nimeni. O sală aproape goală, în afara reprezentanților Primăriei Câmpina - primarul Alin Moldoveanu, secretarul general Elena Moldoveanu, arhitectul șef Roxana Pandele, directorul juridic Iulian Anton, Lavinia Bălan - șefa Serviciului Administrație Publică, Grigore Crijanovschi - șeful Serviciului ADPP, Nicoleta Hodoboc - de la Serviciul Urbanism și Mihaela Stoica - de la Serviciul de Administrație Publică Locală și Relații cu Publicul, fiind prezent doar Marian Nistor, președinte al Asociației pentru Câmpina.
În condițiile în care acesta nu a avut nimic de spus, au vorbit doar reprezentanții administrației locale - primarul Alin Moldoveanu și arhitecta șefă Roxana Pandele. (video)
Mai mult, Alin Moldoveanu a ținut să precizeze: ”Fiind vorba doar de prelungirea unui document vechi, unii nu sunt interesați. Dacă era vorba de ceva nou, mai mulți, aceiași, ar fi fost împotrivă să nu cumva să se realizeze ceva în actuala administrație”.
Practic, organizarea acestei dezbateri s-a datorat doar necesității de a urgenta lucrurile având în vedere că actualul PUG expiră pe 28 februarie 2023.


21 Feb 2023 21:42 2502 vizualizari


Comentarii


  • 22.02.2023 17:19 Cosmin Si cine va asteptati sa vina marti de la 15:00? Din fericire inca exista oameni care au job-uri in orasul asta. Este o zi in timpul saptamanii la o ora la care majoritatea inca au program de lucru. Nu toata lumea poate pleca cum fac bugetarii de la 12:00 de nu ii mai gasesti nicaieri...
  • 22.02.2023 14:07 xp98g Este un joc de lumini și umbre, în care toate umbrele ies la iveală. Iar când umbra vine la lumină, nu mai este umbră. Așadar, este un proces de luminare.
  • 22.02.2023 09:11 Eduard Din nou agresivitate și discurs antisocial?
  • 22.02.2023 06:43 Andreea State Cine să vina la dezbatere, că trei sferturi din oras nici nu stie ce e ala PUG si oricum era doar o formalitate cum spuneti si dv.
  • 22.02.2023 06:39 Ionut Inca o palma pe obrazul actualei administratii. Lumea s-a saturat de astfel de teme propuse de omul cu banderola. In plus, vad ca sufera rau de mania persecutiei. Vede peste tot numai dusmani.
1029 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
744 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
975 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV