Luni, 28 iunie 2021, încep probele scrise la examenul de Bacalaureat

Social (Categoria articolului)

Luni, 28 iunie, încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat. La Câmpina, în cele cinci colegii și licee vor susține examenul de Bacalaureat aproximativ 600 de absolvenți ai clasei a XII-a.

Calendarul probelor scrise la actuala sesiune a examenului de Bacalaureat este următorul:
28 iunie - proba scrisă Limba și literatura română;
29 iunie - proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului;
30 iunie - proba scrisă la alegere a profilului și specializării;
1 iulie - proba scrisă la Limba și literatura maternă.
Rezultatele vor fi afișate luni, 5 iulie, între orele 12 și 18 ale aceleiași zile putându-se depune contestații, care vor fi soluționate până vineri, 9 iulie, când se vor afișa rezultatele finale.
Actuala sesiune a examenului de Bacalaureat a început pe 14 iunie cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (14-16 iunie), urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (16-17 iunie), evaluarea competențelor digitale (18-23 iunie) și evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (23-25 iunie).
Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat va începe pe 16 august, afișarea rezultatelor finale fiind programată pentru 3 septembrie.

2677 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

817 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4302 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

219 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2020 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.