Luni, 28 iunie 2021, încep probele scrise la examenul de Bacalaureat

Social (Categoria articolului)

Luni, 28 iunie, încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat. La Câmpina, în cele cinci colegii și licee vor susține examenul de Bacalaureat aproximativ 600 de absolvenți ai clasei a XII-a.

Calendarul probelor scrise la actuala sesiune a examenului de Bacalaureat este următorul:
28 iunie - proba scrisă Limba și literatura română;
29 iunie - proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului;
30 iunie - proba scrisă la alegere a profilului și specializării;
1 iulie - proba scrisă la Limba și literatura maternă.
Rezultatele vor fi afișate luni, 5 iulie, între orele 12 și 18 ale aceleiași zile putându-se depune contestații, care vor fi soluționate până vineri, 9 iulie, când se vor afișa rezultatele finale.
Actuala sesiune a examenului de Bacalaureat a început pe 14 iunie cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (14-16 iunie), urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (16-17 iunie), evaluarea competențelor digitale (18-23 iunie) și evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (23-25 iunie).
Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat va începe pe 16 august, afișarea rezultatelor finale fiind programată pentru 3 septembrie.

3186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1086 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4719 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

145 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

367 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.