După vijeliile de azi-noapte, mai multe inundații, un copac rupt și aproape 4.000 de familii fără energie electrică

Actualitate (Categoria articolului)

Noaptea trecută, a fost cod roșu de vreme severă pe Valea Prahovei și Valea Doftanei (detalii - aici). Pompierii militari din cadrul ISU Prahova au avut serios de muncă.

Astfel, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unui copac căzut peste un autoturism la Azuga, dar și la trei inundații pe carosabil în Sinaia și Comarnic, după cum informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
De asemenea, conform informării operatorului de energie electrică, la ora 8.00, 3 linii de medie tensiune, 30 puncte de transformare și 3.590 consumatori sunt afectați de fenomenele meteo din patru localități (Breaza, Comarnic, Provița de Sus, Provița de Jos). În teren acționează echipe ale operatorului de energie electrică pentru remedierea defecțiunilor.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3278 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1857 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3355 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.