”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie 2023, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

Concursul a avut loc la Casa Tineretului și s-a bucurat de momente teatrale unice oferite de participanți, elevi de la Palatul Copiilor Ploiești, Clubul Copiilor Vălenii de Munte, Clubul Copiilor Slănic, Școala Gimnazială Centrală Câmpina, Școala Gimnazială ”Profesor Cristea Stănescu” Cornu, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Colegiul Tehnic Forestier Câmpina și Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina.
Juriul a fost format din profesori de specialitate, care au acordat premii și mențiuni pentru fiecare secțiune a concursului.
Un eveniment cu adevărat frumos, pentru care se cuvin adresate felicitări tuturor celor implicați - de la conducerea Clubului Copiilor Câmpina, director Alice Botoacă, la toți elevii și profesorii participanți la acest concurs, aflat la prima sa ediție și care ar putea deveni tradiție.

2139 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

84 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

992 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1470 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: