CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

- Actualitate -

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie 2023, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

Concursul a avut loc la Casa Tineretului și s-a bucurat de momente teatrale unice oferite de participanți, elevi de la Palatul Copiilor Ploiești, Clubul Copiilor Vălenii de Munte, Clubul Copiilor Slănic, Școala Gimnazială Centrală Câmpina, Școala Gimnazială ”Profesor Cristea Stănescu” Cornu, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Colegiul Tehnic Forestier Câmpina și Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina.
Juriul a fost format din profesori de specialitate, care au acordat premii și mențiuni pentru fiecare secțiune a concursului.
Un eveniment cu adevărat frumos, pentru care se cuvin adresate felicitări tuturor celor implicați - de la conducerea Clubului Copiilor Câmpina, director Alice Botoacă, la toți elevii și profesorii participanți la acest concurs, aflat la prima sa ediție și care ar putea deveni tradiție.


23 Mar 2023 22:17 2481 vizualizari


Comentarii


122 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
554 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV